Loader

Recipes from Ingredient: svogūnas

Azijietiškas aštrus kiaulienos troškinys

Azijietiškas aštrus kiaulienos troškinys

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4 / 5)

Troškinys skirtas aštrumo ir subtilaus skonio mėgėjams. Šis patiekalas išsiskiria ne tik savo subtiliu skoniu bet ir spalvingumu. Skanaus!

Daugiau

Vištienos šašlykas obuolių sulčių padaže

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Norėjau pagamint ką nors  skanaus ir įdomaus. Tačiau tam laiko, kaip ir nebuvo daug. Receptą vieną beieškodamas radau. Kurį vistiek savaip pagaminau. garnyrui naudojau žaliasias salotas.   Skanaus :)

Daugiau

Keptas viščiukų kepenėlių paštetas su sūriu

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (3.3 / 5)

Norėjau pagaminti kažką ypatingo, paprasto ir nesudėtingo. Kaip visą laiką pasiėmiau savo užrašus ir pradėjau ieškoti. Aptikau nedidelę iškarpą iš kažkokio žurnalo ir mano fantazija iškart atsigavo. Viščiukų kepenėlių paštetas su sūriu man pasirodė būtent tai, ko norėjau ir nusprendžiau pagaminti.

Daugiau

Lazanija

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.7 / 5)

Kažkada lazanija man atrodė labai sudėtingas patiekalas, bet prieš kokį pusmetį pabandžiau ir įsitikinau, kad tai labai lengvai pagaminama, tik reikia išsirnkti tinkamą receptą. Tąkart pravarčiau daug receptų, bet užkliuvo tik vienas – Džeimso Oliverio lazanija. Tai buvo mano pirmoji kepta lazanija ir galiu teigti, kad pati skaniausia, kokią tik ...

Daugiau

Kugelis su kefyru

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (3.7 / 5)

Labai skanus ir paprastas kugelio receptas.

Daugiau

Troškinti vištienos skrandukai su svogūnais

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (3 / 5)

Tai vienas iš įdomesnių ir skanesnių patiekalų kurios teko gaminti. Skrandukai gavosi minkšti ir skanūs, o jei mėgstate aštrumą drąsiai galite dėti čili, tuomet bus dar skanesni. Garnyrui puikiai (gal net ir idealiai) dera ryžiai su kariu. Pabandykite ir įsitikinsite, kad nemelavau. Skanaus!

Daugiau

Ryžiai su kariu

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.7 / 5)

Kuomet gaminau vištienos skrandukų troškinį, man prie jo reikėjo garnyro. Sumasčiau naudoti ryžius, mat senai bebuvau juos valgęs, bet paprastai virti jau buvo atsibodę ir nuobodūs, norėjosi kažko naujo. Tad nusprendžiau paieškoti internete kaip galima kitaip juos pasigaminti. Ir štai įdomus rezultatas. Ryžiai buvo geltoni, kitokio skonio ir su šiokiu ...

Daugiau

Trinta burokėlių ir moliūgo sriuba

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Nemėgstu sriubų kuriuose nėra mėsos, tačiau ši sriuba mano skonio receptoriams visai patiko.  Ji greitai ir paprastai pagaminama, tad siūlau paragauti ir jums. Skanaus!

Daugiau

Kepsniai troškinti grybų padaže

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Šie kepsniai tikrai patiks Jūsų šeimos nariams. Jie ne tik puikiai atrodo bet ir puikaus skonio. Ypatingai rekomenduoju garnyrui patiekti trintas bulves su česnakais! Skanaus!

Daugiau

Pievagrybių Padažas su gražgarstėmis

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.3 / 5)

Šis padažas puikiai dera su visais mėsos pjausniais. Gražgarsčių lapeliai suteikia riešuto skonio, bei savito aromato. Nuo neatmenamų laikų laukinė (gražgarstė ) rukola augo kaip piktžolė visoje Europos teritorijoje iki pat Tolimųjų Rytų. Senovės Romos laikais gražgarstė buvo viena iš populiariausių prieskonių, ją naudojo rauginant daržoves. Rukola – geriausia lieknėjančių ...

Daugiau