Loader

Receptų grupės: Padažai

Vištienos kepsnys su citrinos padažu

Vištienos kepsnys su citrinos padažu

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Šis kiek neįprastas receptas man pasirodė labai įdomus, nes niekad nebuvau ragavęs vištienos kepsnio su citrininių padažu. Skonis gan pikantiškas bet skanu, todėl rekomenduočiau bent paragauti. Garnyrui nusprendžiau pasigaminti orkaitėje keptas bulves ir šis pasirinkimas buvo tiesiai į dešimtuką, viskas labai derėjo. Perspėju, citrinos sultis dėkite pagal skonį antraip gali ...

Daugiau

Aštrus saldžiarūgštis padažas

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (3.4 / 5)

Paprastas ir nuostabus saldžiarūgštis padažas idealiai tinkantis picai pagardinti. Skanaus!

Daugiau

Česnakinis padažas su agurkais

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.1 / 5)

Tai paskutinis receptas iš kebabo lavaše receptų serijos. Tai labai puikus padažas kurį galima naudoti ne tik su kebabu. Šis padažas puikiai tinka su keptomis bulvytėmis, traškučiais, daržovėmis, vištiena ir pan. Skanaus!

Daugiau

Itališkas pomidorų padažas

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Šis padažas puikiai tinka miltiniams patiekalams tokiems kaip makaronai ar picos. Taip pat norėdami padažui suteikti pikantiškumo dėkite paprikos. O jei įdėsite čili manau puikiai tiktu prie grilyje keptos mėsos. Skanaus!

Daugiau

Pievagrybių Padažas su gražgarstėmis

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.3 / 5)

Šis padažas puikiai dera su visais mėsos pjausniais. Gražgarsčių lapeliai suteikia riešuto skonio, bei savito aromato. Nuo neatmenamų laikų laukinė (gražgarstė ) rukola augo kaip piktžolė visoje Europos teritorijoje iki pat Tolimųjų Rytų. Senovės Romos laikais gražgarstė buvo viena iš populiariausių prieskonių, ją naudojo rauginant daržoves. Rukola – geriausia lieknėjančių ...

Daugiau

Padažas koldūnams

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (3.4 / 5)

Labai skanus (na bent jau man) padažas kurį pasiskolinau iš gruziniškos virtuvės.Puikiai dera prie koldūnų ar kitų virtinių. Skanaus!

Daugiau
Majonezo - grietinės padažas

Grietinės – majonezo padažas

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (3.4 / 5)

Nors esu alergiška kiaušiniams bei majonezui (na juk pastarasis iš jų ir daromas…), kaip užkandis be padažo? Aišku, reikėjo staigiai sugalvoti, ką panaudoti, tai šis taip pat skanumynas atsirado netikėtai. Majonezą dievinu, bet kai atsinaujino alergija, jo vengiu. Bet kaip žinia, juk uždraustas vaisius skaniausias… Šis padažas idealiai tinka prie ...

Daugiau

Krapų padažas mėsai

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.5 / 5)

Na ką, grįžtam prie padažų :) Šį kartą tai bus krapų padažas mėsos kepsniams pagardinti. Tai labai lengvas ir greitai paruošiamas padažas.

Daugiau

Prancūziškas padažas salotoms

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (1.5 / 5)

Nežinau kodėl, bet jau antra vakarą iš eilės mano ruošiamas maistas susijęs su Prancūzija. Šį kartą gaminau labai skanų padažą salotoms į kurį įeina Prancūziškos Dižono garstyčios. Neišsigąskite, jos nėra deficitinės ir brangios ir jas radau Norfos parduotuvėje. Pagaminimas greitas, bet efektas stulbinantis. Šį kartą padažą pyliau ant smulkiai pjaustytus ...

Daugiau

Naminis česnakinis padažas

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (3.4 / 5)

Šį skanų ir itin paprastą padažo receptą pasufleravo mano bičiulis Lukas. Tad nieko nelaukęs pristatau jums naminį česnakinį padažą.

Daugiau