Loader

Trinta burokėlių ir moliūgo sriuba

2013-02-08
  • Prep Time: 15m
  • Cook Time: 25m
  • Ready In: 40m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Tiršta kreminė grybų sriuba

  • Aštri čili sriuba

    Aštri čili sriuba

  • Trinta cukinijų sriuba

  • Frikadelių sriuba

    Frikadelių sriuba

  • Prancūziška sūrio sriuba

Nemėgstu sriubų kuriuose nėra mėsos, tačiau ši sriuba mano skonio receptoriams visai patiko.  Ji greitai ir paprastai pagaminama, tad siūlau paragauti ir jums.

Reikės:

  • 500g tarkuotų burokėlių
  • 300g smulkiai pjaustyto moliūgo
  • 200g smulkiai kapotų svogūnų
  • 1 vidutinio dydžio pomidoras (susmulkintas)
  • 1 smulkinta bulvė
  • Druskos
  • Pipirų
  • 2 kubeliai vištienos sultinio
  • 3 puodeliai vandens
  • Grietinės
  • Šviežių petražolių

Gaminimo procesas

Step 1

Į puodą supyliau vandenį, sudėjau burokėlius, moliūgą, svogūnus, pomidorą ir bulves. Tada pastačiau virti, kuomet užvirė įdėjau sultinio kubelius ir viriau apie 20 min.

Step 2

Sriubai išvirus su blenderiu sutriniau į vientisą masę, įdėjau druskos ir pipirų ir išmaišiau.

Step 3

Patiekiant į lėkštę įpyliau sriubos, įdėjau šaukštą grietinės ir apibarsčiau smulkintomis petražolėmis.

Skanaus!

Parašykite komentarą