Loader

Recipes from Ingredient: svogūnas

Vištienos kepenėlių paštetas

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Jeigu mėgsti paštetą šis receptas būtent tau. Paruošiama labai greitai, tinka skanauti tiek su balta, tiek su juoda duona. O aš siūlau šitą paštetą su kukurūzų traškučiais, labai skanu ir sveika. Labai tinka vaišių stalui.    

Daugiau

Vafliniai blyneliai su mėsa

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (3.9 / 5)

Šis receptas Patiks tiems kurie mėgsta čeburėkus, taip pat šis receptas patiks tiems kurie mėgsta miltinius blynus, Labai paprastai paruošiamas. Jei ruošiant šiuos blynus, paskutiniame žinksnyje, įmesite juos ne į keptuve, o į gruzdintuvę ,gausite čeburėkus. ;) Skanaus ;)

Daugiau
Lydytos varškės ir lašišos užkandis

Lydytos varškės ir lašišos užkandis

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Paskutiniu metu, kažkaip patraukė ant lašišos, todėl vėl gaminau užkandį su ja. Šis receptas nesudėtingas, tačiau puikiai tiks papuošti stalui ar pavaišinti netikėtai užklupusius svečius. Skanaus!

Daugiau
Mėsainis

Mėsainis

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.8 / 5)

Kartais mėgstu pavalgyti mėsainius, tačiau valgydamas greito maisto restoranuose visuomet prisimenu įvairiausius pasakojimus apie mėsainių gaminimo procesą. Ar tos istorijos yra teisybė nežinau, tačiau tai neteikia malonumo, o ir mėsainio norisi. Tad geriausias būdas, visa to išvengti ir ramiai sau valgyti, yra pasigaminti mėsainius patiems namuose. Be abejonės tai nebus ...

Daugiau

Kiaušiniai įdaryti majonezu bei svogūnais

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.3 / 5)

Skanus, greit paruošiamas užkandis. Papuoš tiek šventinį, tiek kasdienį stalą. „Genialumas slypi paprastume” kaip byloja išmintis.  :) Šio užkandžio įdarą galima pagardinti kumpiu arba sūriu. Skanaus!

Daugiau

Tiršta kreminė grybų sriuba

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (3.7 / 5)

Kartą nuėjau su žmona į vieną uostamiesčio restoraną ir bevartydami meniu pamatėme grybų sriubą, tad nusprendėme išmėginti. Praėjus kiek laiko po užsakymo atnešė mums ją, buvom nustebinti jos patiekimu – ji buvo supilta į duoną. Skonis buvo švelnus ir glostantis gomurį, tad mums patiko. Lankėmės ten ne vieną kartą vien ...

Daugiau

Chinkali mūsiškai

forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Kartą žmona manęs paprašė, kad pagaminčiau Chinkali (tai grūziniški koldūnai), mat ją sužavėjo jų forma. Žinoma man pačiam pasidarė įdomu kaip jie gaminami tad šį iššūkį priėmiau. Iš dalies patyriau fiasko, koldūnai buvo labai skanūs tačiau nesugebėjau gražiai padaryti jų maišelio formos. Kai labiau pasidomėjau kaip jie daromi, išsiaiškinau, kad ...

Daugiau

Ukrainietiški virtinukai su bulvių įdaru

forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.3 / 5)

Šiandien gaminau senai nevalgytą patiekalą. Šiuos virtinukus gamindavo mano tėvas, jis jų receptą atsivežė iš savo tėvinės – Ukrainos. Kaskart nuvažiavus į Ukrainą pas senelius, močiutės prašydavom kad juos padarytų. Žinoma ji padarydavo, tačiau padarydavo juos didelius (dydis su lyg delnu) ir labai daug, todėl susirinkdavo visa didelė šeima juos ...

Daugiau

Silkė su cinamonu

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (2.9 / 5)

Iš ties, skamba kiek neįprastai, kai bandoma suderinti, atrodo, nesuderinamus dalykus. Šį kartą tai silkė, cinamonas ir cukrus. Pirmą kartą kai mama ją padarė žiūrėjau į tai labai skeptiškai, tiesą pasakius ji turėjo mane priversti kad ją paragaučiau, na gal ir dėl to kad aplamai nebuvau silkės mėgėjas. Tačiau paragavęs ...

Daugiau
Aštri čili sriuba

Aštri čili sriuba

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (3.3 / 5)

Ne paslaptis, kad mėgstu aštrų maistą. Aš jį valgau nuo pat mažumės, net organizmas pratęs prie aštrumo. Deja, negaliu mėgautis aštriu maistu nuolat, mat žmona negali dažnai valgyti aštraus maisto. Tačiau kas kažkiek laiko pasilepinam ir išsiverdam aštrią čili sriubą. Tiesa pasakius šis receptas yra ne mano, o mano žmonos,  ...

Daugiau