Loader

Troškinti vištienos skrandukai su svogūnais

2013-02-17
  • Prep Time: 20m
  • Cook Time: 50m
  • Ready In: 1:10 h
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 16
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

16 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Vištienos kepsnys su citrinos padažu

    Vištienos kepsnys su citrinos padažu

  • Prancūziškas troškinys

    Prancūziškas troškinys

  • Azijietiškas aštrus kiaulienos troškinys

    Azijietiškas aštrus kiaulienos troškinys

  • Venecijos pica

  • Vištienos šašlykas obuolių sulčių padaže

Tai vienas iš įdomesnių ir skanesnių patiekalų kurios teko gaminti. Skrandukai gavosi minkšti ir skanūs, o jei mėgstate aštrumą drąsiai galite dėti čili, tuomet bus dar skanesni. Garnyrui puikiai (gal net ir idealiai) dera ryžiai su kariu. Pabandykite ir įsitikinsite, kad nemelavau.

Reikės:

  • 900g skrandukų
  • 3 svogūnai
  • 5 skiltelės česnako (kuo didesnės tuo geriau)
  • 1 kubelis vištienos sultinio
  • 2 v.š. sojos padažo
  • alyvuogių aliejaus
  • Pipirų
  • Druskos

Gaminimo procesas

Step 1

Skrandukus nuploviau ir viriau pasūdytame vandenyje 20minucių.

Step 2

Skrandukams išvirus juos nusunkiau ir padėjau į šalį kiek atvėsti. Tuo tarpu susmulkinau svogūnus. Skrandukams atvėsus juos susmulkinau iki norimo dydžio.

Step 3

Ištirpdžiau sultinio kubelį vandens stiklinėje.

Step 4

Keptuvėje kepiau svogūnus iki kol jie įgaus auksį atspalvį, tada sudėjau smulkintus skrandukus, supyliau sultinį, užpyliau vandens tiek , kad apsemtų mėsą. Uždengiau ir troškinau 20 min.

Step 5

Praėjus 20 min. sudėjau smulkintą česnaką, sojos padažą, druską ir pipirus, uždengiau ir dar 10 min patroškinau.

Step 6

baigus virti pabarsčiau žalūmynais.

Skanaus!

Comment (1)

  1. Tekstą parašė eik tu sau on 2014/12/04

    vištienos skrandukus reiktu virti 1,5 val…. ir po to dar visokio troškinimo su sultinio dapylimu dar 90 minučių. Vištų skrandukus 3 valandas reikia gaminti. Panašiai kaip jautienos kumpį… kalakutą…o čia … Nu jau čia tai super receptas…

     

Parašykite komentarą