Loader

Recipes from Ingredient: svogūnas

Gardus Vištienos Troškinys

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Įdomus dalykas, kad troškinys, kaip patiekalas, gaminamas jau nuo neatmenamų laikų. Kai kuriose kultūrose jis naudojamas tiesiog kaip garnyras, o kitose jau spėjo tapti ir nacionaliniu patiekalu. Troškinys patenka ir į mano mėgstamiausių patiekalų sąrašą. Todėl ir pasidalinsiu gardžiu receptuku… Jei bijote, kad vištiena neiškepė, tiesiog drąsiai gnybkite gabaliuką ir ...

Daugiau

Įdarytas Vištienos Kepsniukas

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (2.5 / 5)

Sveiki, prieš keletą dienų sukau galvą, ką pasigaminus vakarienei… Turbūt visi žinote, jog vakare patartina nevalgyti, arba pasirinkti kažką lengvo ir neriebaus, nedidelę porciją. :) Bemąstant ir jau visai susisukus galvai, toptelėjo minčių krūva: vištiena, įdaras, padažas ir ryžiai. Paėmiau tą krūvą ir sulipdžiau į visumą. Tikiuosi Jums patiks. :) ...

Daugiau

Troškinys su morkytėmis

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Tai – mano mėgstamiausias patiekalas. Jeigu nori pagaminti kažką ypatingo, bet nenori stovėti prie puodų. Tai lengva ir labai skanu. Dažniausiai troškinių receptus sukuriu pati, iš to ką turiu namie. Šitas troškinukas  taip pat neišimtis, tik šįkart turėjau daugiau laiko ir noro praleist prie puodų. Troškinius pradėjau gaminti senokai ir ...

Daugiau

Paslaptingas, ypatingas , Žalias padažas

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4 / 5)

Padažas, kaip aš šventai tikiu, yra viena iš svarbiausių sudedamųjų dalių, lemianti patiekalo galutinį skonį. Šis padažas universalus: tinka tiek mėsos, tiek vegetariškiems daržovių patiekalams, o labiausiai- prie vištienos. :) Štai padažas ir baigtas, skanaus.

Daugiau

Makaronai su faršu

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (2 / 5)

Eksperimentai mano silpnybė, mano virtuvėj kaskart vis naujas eksperimentas. Pamenu buvo labai karšta vasaros diena, ilsėjausi kaime, šeimyna nori valgyt, bet prie puodų stovėti nenori niekas. Tai šitam košmarui ryžausi aš. Ilgai negalvojau ką pagamint, idėja atėjo greitai, sunkiausiai buvo su mėsa kol atsileido, na, bet mikrobangė mane išgelbėjo.

Daugiau

Makaronai su vištiena ir voveraitėmis

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (2 / 5)

Na ką, po vakarykštės vakarienės (kepiau vištą), liko likučių, tad nusprendžiau pagaminti kažką iš jų. Palandžiojus internete, mane sudomino vienas receptas gaspadine.lt puslapyje. Tai buvo spageti makaronai su vištiena ir voveraitėmis. Kaip tik prisiminiau, kad žmona prieš dieną sakė, jog šaldiklyje dar turime šaldytų voveraičių ir jas reikia sunaudoti. Tad ...

Daugiau

Orkaitėje kepta višta

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (2.6 / 5)

Tai keptos vištos receptas, kurį labiausiai mėgstu. Dažniausiai kepu būtent pagal jį, nes mėsa gaunasi tokia minkšta, kad nuo kaulo net pati „nueina”. O vištos odelė būna tokia traški ir skani… Pats receptas yra paprastas, todėl skanią vištą iškepsite lengvai ir greitai.

Daugiau

Vištienos filė ant iešmo

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (2 / 5)

Turėjau galvosūkį: produktų buvo nedaug, reikėjo kažkaip suktis. Gerai kad prisiminiau, kad turiu iešmų. Taip ir gavosi šis patiekalas. Valgė net vaikas, aišku be padažo :). Skanaus.

Daugiau
Lazanija šiek tiek kitaip...

Lazanija šiek tiek kitaip…

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (3.5 / 5)

Manoma, kad lazanija atsirado Italijoje. Pats žodis „lasagna“ kilęs iš graikiško žodžio, todėl yra teorijų, jog lazanijos kilmė yra susijusi su graikų makaronų patiekalu laganon. Kad ir kaip ten bebūtų, mano pirmoji pažintis su lazanija buvo labai seniai – tuo metu dar net nenutuokiau nei ką darau, nei kas iš ...

Daugiau