Loader

Receptų grupės: Mėsos patiekalai

Prancūziškas troškinys

Prancūziškas troškinys

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Ar jis tikrai Prancūziškas, nežinau ir nemeluosiu Jums. Šį receptą radau prieš gerus metus, viename iš moterims skirtų žurnalų. Suviliojo skonių gama ir pagaminimo lengvumas. Puikiai garnyrui tinka Romano siūlomos trintos bulvės su česnaku. Recepte nurodyto kiekio užtenka dviejų žmonių vakarienei.

Daugiau
Azijietiškas aštrus kiaulienos troškinys

Azijietiškas aštrus kiaulienos troškinys

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4 / 5)

Troškinys skirtas aštrumo ir subtilaus skonio mėgėjams. Šis patiekalas išsiskiria ne tik savo subtiliu skoniu bet ir spalvingumu. Skanaus!

Daugiau

Pica su dešra ir šonine

forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.3 / 5)

Karts nuo karto namie pasigaminu picas kurios skonio atžvilgiu skirtumo nuo restoranuose pateikiamu neturi. Žinoma nesakau, kad neitumėte į restoranus gi ten einame ne tik pavalgyti, bet ir linksmai praleisti laiką. Tačiau kuomet žinote kaip tokią pasigaminti namuose, ja galite mėgautis kur kas dažniau ir be didesnių išlaidų. Todėl pateiksiu ...

Daugiau

Pikantiškas kiaulenos kepsnys

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Štai dar vienas puikus kasdienio stalo papuošalas. Prie kurio puikiai dera pievagrybių padažas, kurį visai neseniai gaminau. :) Gero apetito ;)  

Daugiau

Kepsniai troškinti grybų padaže

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Šie kepsniai tikrai patiks Jūsų šeimos nariams. Jie ne tik puikiai atrodo bet ir puikaus skonio. Ypatingai rekomenduoju garnyrui patiekti trintas bulves su česnakais! Skanaus!

Daugiau
Mėsainis

Mėsainis

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.8 / 5)

Kartais mėgstu pavalgyti mėsainius, tačiau valgydamas greito maisto restoranuose visuomet prisimenu įvairiausius pasakojimus apie mėsainių gaminimo procesą. Ar tos istorijos yra teisybė nežinau, tačiau tai neteikia malonumo, o ir mėsainio norisi. Tad geriausias būdas, visa to išvengti ir ramiai sau valgyti, yra pasigaminti mėsainius patiems namuose. Be abejonės tai nebus ...

Daugiau

Sluoksniuota bandelė su mėsos ir špinatų įdaru

forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Šios bandelės receptą nusižiūrėjau iš vienos kepyklėlės kuri kepdavo skanias bandeles su mėsos įdaru. Žinoma aš jas kiek patobulinau, įdėjau špinatų ir gaminimo procese naudojau sultinį. Rezultatas iš ties puikus ir nei vieno ragavusio nepaliko abejingo. Tad siūlau ir jums išmėginti ir įvertinti :) Galima naudoti ir bemielę sluoksniuotą tešlą, ...

Daugiau

Aštrūs glazūruoti kiaulienos šonkauliukai

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Šiandien nusprendžiau save pasilepinti kiaulienos šonkauliukais. Kaip ir neturiu kažkokio nuolatinio recepto, tad kibau į paieškas internete ir neužilgo radau aštrių glazūruotų šonkauliukų receptą. Tiems kas mėgstą aštrumą tikrai pamėgs šį patiekalą, mat jis ganėtinai aštrus. Taip pat mėsa buvo lengva ir minkšta. Tad patariu išmėginti šį įdomų receptuką. Jei ...

Daugiau

Chinkali mūsiškai

forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Kartą žmona manęs paprašė, kad pagaminčiau Chinkali (tai grūziniški koldūnai), mat ją sužavėjo jų forma. Žinoma man pačiam pasidarė įdomu kaip jie gaminami tad šį iššūkį priėmiau. Iš dalies patyriau fiasko, koldūnai buvo labai skanūs tačiau nesugebėjau gražiai padaryti jų maišelio formos. Kai labiau pasidomėjau kaip jie daromi, išsiaiškinau, kad ...

Daugiau
Naminės dešrelės

Naminės dešrelės

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4 / 5)

Vasarą atostogas leidome Vokietijoje, buvome pakerėti ne tik jų gamtos, miestų vaizdais, kultūra ir alumi, bet ir dešrelėmis. Jas valgydami prisiminėm, kas yra mėsa jose, juk ne paslaptis, jog Lietuvoje senai sklando gandai apie popierių vietoj jos. Žinoma, yra ir tų, kurios šviežios, tačiau neatrodo labai skaniai. Bet kartą paragavę, ...

Daugiau