Receptų grupės: Mėsos patiekalai
Prancūziškas troškinys
Ar jis tikrai Prancūziškas, nežinau ir nemeluosiu Jums. Šį receptą radau prieš gerus metus, viename iš moterims skirtų žurnalų. Suviliojo skonių gama ir pagaminimo lengvumas. Puikiai garnyrui tinka Romano siūlomos trintos bulvės su česnaku. Recepte nurodyto kiekio užtenka dviejų žmonių vakarienei.
DaugiauAzijietiškas aštrus kiaulienos troškinys
Troškinys skirtas aštrumo ir subtilaus skonio mėgėjams. Šis patiekalas išsiskiria ne tik savo subtiliu skoniu bet ir spalvingumu. Skanaus!
DaugiauPica su dešra ir šonine
Karts nuo karto namie pasigaminu picas kurios skonio atžvilgiu skirtumo nuo restoranuose pateikiamu neturi. Žinoma nesakau, kad neitumėte į restoranus gi ten einame ne tik pavalgyti, bet ir linksmai praleisti laiką. Tačiau kuomet žinote kaip tokią pasigaminti namuose, ja galite mėgautis kur kas dažniau ir be didesnių išlaidų. Todėl pateiksiu ...
DaugiauPikantiškas kiaulenos kepsnys
Štai dar vienas puikus kasdienio stalo papuošalas. Prie kurio puikiai dera pievagrybių padažas, kurį visai neseniai gaminau. :) Gero apetito ;)
DaugiauKepsniai troškinti grybų padaže
Šie kepsniai tikrai patiks Jūsų šeimos nariams. Jie ne tik puikiai atrodo bet ir puikaus skonio. Ypatingai rekomenduoju garnyrui patiekti trintas bulves su česnakais! Skanaus!
DaugiauMėsainis
Kartais mėgstu pavalgyti mėsainius, tačiau valgydamas greito maisto restoranuose visuomet prisimenu įvairiausius pasakojimus apie mėsainių gaminimo procesą. Ar tos istorijos yra teisybė nežinau, tačiau tai neteikia malonumo, o ir mėsainio norisi. Tad geriausias būdas, visa to išvengti ir ramiai sau valgyti, yra pasigaminti mėsainius patiems namuose. Be abejonės tai nebus ...
DaugiauSluoksniuota bandelė su mėsos ir špinatų įdaru
Šios bandelės receptą nusižiūrėjau iš vienos kepyklėlės kuri kepdavo skanias bandeles su mėsos įdaru. Žinoma aš jas kiek patobulinau, įdėjau špinatų ir gaminimo procese naudojau sultinį. Rezultatas iš ties puikus ir nei vieno ragavusio nepaliko abejingo. Tad siūlau ir jums išmėginti ir įvertinti :) Galima naudoti ir bemielę sluoksniuotą tešlą, ...
DaugiauAštrūs glazūruoti kiaulienos šonkauliukai
Šiandien nusprendžiau save pasilepinti kiaulienos šonkauliukais. Kaip ir neturiu kažkokio nuolatinio recepto, tad kibau į paieškas internete ir neužilgo radau aštrių glazūruotų šonkauliukų receptą. Tiems kas mėgstą aštrumą tikrai pamėgs šį patiekalą, mat jis ganėtinai aštrus. Taip pat mėsa buvo lengva ir minkšta. Tad patariu išmėginti šį įdomų receptuką. Jei ...
DaugiauChinkali mūsiškai
Kartą žmona manęs paprašė, kad pagaminčiau Chinkali (tai grūziniški koldūnai), mat ją sužavėjo jų forma. Žinoma man pačiam pasidarė įdomu kaip jie gaminami tad šį iššūkį priėmiau. Iš dalies patyriau fiasko, koldūnai buvo labai skanūs tačiau nesugebėjau gražiai padaryti jų maišelio formos. Kai labiau pasidomėjau kaip jie daromi, išsiaiškinau, kad ...
DaugiauNaminės dešrelės
Vasarą atostogas leidome Vokietijoje, buvome pakerėti ne tik jų gamtos, miestų vaizdais, kultūra ir alumi, bet ir dešrelėmis. Jas valgydami prisiminėm, kas yra mėsa jose, juk ne paslaptis, jog Lietuvoje senai sklando gandai apie popierių vietoj jos. Žinoma, yra ir tų, kurios šviežios, tačiau neatrodo labai skaniai. Bet kartą paragavę, ...
Daugiau