Loader

Grietinės – majonezo padažas

2012-11-20
  • Prep Time: 5m
  • Cook Time: 10m
  • Ready In: 15m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.6 / 5)

3.6 5 9
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

9 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Vištienos kepsnys su citrinos padažu

    Vištienos kepsnys su citrinos padažu

  • Aštrus saldžiarūgštis padažas

  • Česnakinis padažas su agurkais

  • Itališkas pomidorų padažas

  • Pievagrybių Padažas su gražgarstėmis

Nors esu alergiška kiaušiniams bei majonezui (na juk pastarasis iš jų ir daromas…), kaip užkandis be padažo? Aišku, reikėjo staigiai sugalvoti, ką panaudoti, tai šis taip pat skanumynas atsirado netikėtai. Majonezą dievinu, bet kai atsinaujino alergija, jo vengiu. Bet kaip žinia, juk uždraustas vaisius skaniausias…

Reikės:

  • 3 v.š. giretinės;
  • 2 v.š. majonezo;
  • Skiltelė šesnako;
  • Žiūpsnis krapų;
  • 1 a. š. garstyčių;
  • Druska pagal skonį.

Gaminimo procesas

Step 1

Į dubenį sudėkite grietinę bei majonezą, garstyčias sutraiškykite šecnaką, itin smulkiai supjaustykite krapus, įdėk prieskonius ir viską kruopščiai išmaišykite. Ragaukite ir jei trūksta įdėkite druskos ar kitų ingredientų, reguliuokitės pagal savo skonį.

Šis padažas idealiai tinka prie sūrio lazdelių. Gero vakaro!

Parašykite komentarą