Loader

Padažas koldūnams

2012-11-22
  • Prep Time: 2m
  • Cook Time: 5m
  • Ready In: 7m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.5 / 5)

3.5 5 13
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

13 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Vištienos kepsnys su citrinos padažu

    Vištienos kepsnys su citrinos padažu

  • Aštrus saldžiarūgštis padažas

  • Česnakinis padažas su agurkais

  • Itališkas pomidorų padažas

  • Pievagrybių Padažas su gražgarstėmis

Labai skanus (na bent jau man) padažas kurį pasiskolinau iš gruziniškos virtuvės.Puikiai dera prie koldūnų ar kitų virtinių.

Reikės:

  • 100 ml kefyro
  • 1 v.š. grietinės
  • 2 skiltelės česnako
  • 1 v.š. su kaupu šviežių petražolių
  • druskos
  • pipirų

Gaminimo procesas

Step 1

Į nedidelį dubenėlį supyliau kefyrą, įdėjau grietinės, sudėjau kapotas petražoles ir įtraiškiau česnako. Paskaninau druska ir pipirais. Viską gerai išmaišiau ir tiekiau ant stalo.

Skanaus!

Parašykite komentarą