Loader

Krapų padažas mėsai

2012-10-10
  • Prep Time: 5m
  • Cook Time: 22m
  • Ready In: 27m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.5 / 5)

4.5 5 11
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

11 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Vištienos kepsnys su citrinos padažu

    Vištienos kepsnys su citrinos padažu

  • Aštrus saldžiarūgštis padažas

  • Česnakinis padažas su agurkais

  • Itališkas pomidorų padažas

  • Pievagrybių Padažas su gražgarstėmis

Na ką, grįžtam prie padažų :) Šį kartą tai bus krapų padažas mėsos kepsniams pagardinti. Tai labai lengvas ir greitai paruošiamas padažas.

Reikės:

  • 1 stiklinės sultinio;
  • 1 v.š. grietinės;
  • 1 kiaušinio trinys;
  • 1 v.š. smulkintų šviežių krapų;
  • 1 v.š. sviesto;
  • 1 v.š. miltų;
  • juodieji pipirai;
  • druska.

Gaminimo procesas

Step 1

Nedideliame dubenyje ištirpdžiau sviestą ir jame pakepinau miltus. Kuomet miltai pagelto įpyliau stiklinę šalto sultinio ir paviriau 10 minučių. Visą laiką maišiau, kadangi miltai gali labai greitai prisvilti. Kai praėjo 10 minučių smulkintus krapus sutryniau su kiaušinio tryniu grūstuvėje, taip labiau atsiskleidžia krapų aromatas. Gautą masę supyliau į dubenį ir išmaišiau. Įdėjau grietinės, pagardinau druska ir juodaisiais pipirais.

Parašykite komentarą