Loader

Naminis česnakinis padažas

2012-10-10
  • Prep Time: 5m
  • Cook Time: 5m
  • Ready In: 10m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.4 / 5)

3.4 5 9
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

9 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Vištienos kepsnys su citrinos padažu

    Vištienos kepsnys su citrinos padažu

  • Aštrus saldžiarūgštis padažas

  • Česnakinis padažas su agurkais

  • Itališkas pomidorų padažas

  • Pievagrybių Padažas su gražgarstėmis

Šį skanų ir itin paprastą padažo receptą pasufleravo mano bičiulis Lukas. Tad nieko nelaukęs pristatau jums naminį česnakinį padažą.

Reikės:

  • grietinės;
  • česnako;
  • šviežių krapų;
  • grūstų pipirų;
  • druskos.

Gaminimo procesas

Step 1

Grietinę pasirinkau liesesnę (12%), kad padažas būtų kiek skystesnis. Į ją įtraiškiau česnako. Tada sudėjau smulkintus šviežius krapus (jie turi geresnį kvapą ir skonį, kurio džiovinti krapai netenka). Įbėriau druskos, grūstų pipirų ir viską gerai išmaišiau. Kaip turbūt pastebėjote, nerašiau kiekio- kaskart jis skirtingas. Galiu pasakyti tik tiek, jog krapų tikrai nepagailiu. Tad visuomet ragaukite ir patys nuspręskite, kada skonis taps malonus Jūsų gomuriui :)

Comment (1)

  1. Tekstą parašė Jurgita on 2014/09/26

    Super.Kaip tik tokio padaziuko man ir reikia prie naminiu koldunu.:)Aciu

     

Parašykite komentarą