Loader

Kepsniai troškinti grybų padaže

2013-01-30
  • Prep Time: 10m
  • Cook Time: 50m
  • Ready In: 60m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Prancūziškas troškinys

    Prancūziškas troškinys

  • Azijietiškas aštrus kiaulienos troškinys

    Azijietiškas aštrus kiaulienos troškinys

  • Pica su dešra ir šonine

  • Pikantiškas kiaulenos kepsnys

  • Mėsainis

    Mėsainis

Šie kepsniai tikrai patiks Jūsų šeimos nariams. Jie ne tik puikiai atrodo bet ir puikaus skonio. Ypatingai rekomenduoju garnyrui patiekti trintas bulves su česnakais!

Reikės:

  • Aliejaus
  • 3/4 puodelio smulkintų svogūnų
  • 450g jautienos faršo
  • 450g kalakutienos faršo
  • 1/2 puodelio džiūvesėlių
  • 2 dideli kiaušiniai
  • Druskos
  • Pipirų
  • 200g pievagrybių
  • 3 v.š. miltų
  • 2 v.š. pomidorų padažo
  • 1 a.š. raudonojo vyno acto
  • 2 a.š. vorčesterio padažo
  • 1 a.š. garstyčių (naudojau Dižono)
  • 1/4 puodelio vandens
  • Šviežių petražolių

Gaminimo procesas

Step 1

Pirmiausia kepiau svogūnus tol kol pasidarė auksinės spalvos.

Step 2

Didesniame dubenyje sumaišiau jautienos ir kalakutienos faršą, pusę pakeptų svogūnų, džiūvesėlius, kiaušinį, kiaušinio baltymą, 1/4 puodelio jautienos sultinio, druską ir pipirus.

Step 3

Iš gautos masės padariau 8 ovalius kepsnius kuriuos pakepiau ant sausos keptuvės. Kepiau tol kol gražiai apskrudo.

Step 4

Iškeptus kepsnius atidėjau į šalį ir ėmiausi grybų. Juos (supjaustytus žinoma) sudėjau į keptuvė, pabarsčiau druska ir pipirais ir apie 3 minutes pakepinau, kol suminkštėjo.

Step 5

Kuomet grybai iškepė sudėjau kepsnius į keptuvę. Tada mažesniame dubenyje sumaišiau miltus, likusį sultinį, likusius svogūnus, pomidorų padažą, raudonojo vyno actą, vandenį, vorčesterio padažą ir garstyčias.

Step 6

Gautu mišiniu apipyliau kepsnius, uždengiau dangtį ir nustatęs mažą ugnį troškinau 20 min. Retkarčiais pamaišiau, kad nepridegtu grybai. Prieš patiekiant apibarstyti petražolėmis.

Skanaus!

Parašykite komentarą