Loader

Recipes from Ingredient: sultinys

Vištienos kepsnys su citrinos padažu

Vištienos kepsnys su citrinos padažu

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Šis kiek neįprastas receptas man pasirodė labai įdomus, nes niekad nebuvau ragavęs vištienos kepsnio su citrininių padažu. Skonis gan pikantiškas bet skanu, todėl rekomenduočiau bent paragauti. Garnyrui nusprendžiau pasigaminti orkaitėje keptas bulves ir šis pasirinkimas buvo tiesiai į dešimtuką, viskas labai derėjo. Perspėju, citrinos sultis dėkite pagal skonį antraip gali ...

Daugiau
Azijietiškas aštrus kiaulienos troškinys

Azijietiškas aštrus kiaulienos troškinys

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4 / 5)

Troškinys skirtas aštrumo ir subtilaus skonio mėgėjams. Šis patiekalas išsiskiria ne tik savo subtiliu skoniu bet ir spalvingumu. Skanaus!

Daugiau

Troškinti vištienos skrandukai su svogūnais

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (3 / 5)

Tai vienas iš įdomesnių ir skanesnių patiekalų kurios teko gaminti. Skrandukai gavosi minkšti ir skanūs, o jei mėgstate aštrumą drąsiai galite dėti čili, tuomet bus dar skanesni. Garnyrui puikiai (gal net ir idealiai) dera ryžiai su kariu. Pabandykite ir įsitikinsite, kad nemelavau. Skanaus!

Daugiau

Ryžiai su kariu

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.7 / 5)

Kuomet gaminau vištienos skrandukų troškinį, man prie jo reikėjo garnyro. Sumasčiau naudoti ryžius, mat senai bebuvau juos valgęs, bet paprastai virti jau buvo atsibodę ir nuobodūs, norėjosi kažko naujo. Tad nusprendžiau paieškoti internete kaip galima kitaip juos pasigaminti. Ir štai įdomus rezultatas. Ryžiai buvo geltoni, kitokio skonio ir su šiokiu ...

Daugiau

Trinta burokėlių ir moliūgo sriuba

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Nemėgstu sriubų kuriuose nėra mėsos, tačiau ši sriuba mano skonio receptoriams visai patiko.  Ji greitai ir paprastai pagaminama, tad siūlau paragauti ir jums. Skanaus!

Daugiau

Kepsniai troškinti grybų padaže

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Šie kepsniai tikrai patiks Jūsų šeimos nariams. Jie ne tik puikiai atrodo bet ir puikaus skonio. Ypatingai rekomenduoju garnyrui patiekti trintas bulves su česnakais! Skanaus!

Daugiau

Trintos bulvės su česnakais

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Labai skani ir labai paprasta bulvių košė. Kažkaip niekada man nekilo mintis, kad galima iš bulvių košės išspausti kažką daugiau. Gyveni ir mokaisi. Vietoj petražolių galima dėti ir kitų žolelių, tačiau jie turi būti švieži. Skanaus!

Daugiau

Sluoksniuota bandelė su mėsos ir špinatų įdaru

forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Šios bandelės receptą nusižiūrėjau iš vienos kepyklėlės kuri kepdavo skanias bandeles su mėsos įdaru. Žinoma aš jas kiek patobulinau, įdėjau špinatų ir gaminimo procese naudojau sultinį. Rezultatas iš ties puikus ir nei vieno ragavusio nepaliko abejingo. Tad siūlau ir jums išmėginti ir įvertinti :) Galima naudoti ir bemielę sluoksniuotą tešlą, ...

Daugiau

Tiršta kreminė grybų sriuba

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (3.7 / 5)

Kartą nuėjau su žmona į vieną uostamiesčio restoraną ir bevartydami meniu pamatėme grybų sriubą, tad nusprendėme išmėginti. Praėjus kiek laiko po užsakymo atnešė mums ją, buvom nustebinti jos patiekimu – ji buvo supilta į duoną. Skonis buvo švelnus ir glostantis gomurį, tad mums patiko. Lankėmės ten ne vieną kartą vien ...

Daugiau

Chinkali mūsiškai

forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Kartą žmona manęs paprašė, kad pagaminčiau Chinkali (tai grūziniški koldūnai), mat ją sužavėjo jų forma. Žinoma man pačiam pasidarė įdomu kaip jie gaminami tad šį iššūkį priėmiau. Iš dalies patyriau fiasko, koldūnai buvo labai skanūs tačiau nesugebėjau gražiai padaryti jų maišelio formos. Kai labiau pasidomėjau kaip jie daromi, išsiaiškinau, kad ...

Daugiau