Loader

Pikantiškas kiaulenos kepsnys

2013-03-14
  • Prep Time: 15m
  • Ready In: 50m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 6
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

6 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Prancūziškas troškinys

    Prancūziškas troškinys

  • Azijietiškas aštrus kiaulienos troškinys

    Azijietiškas aštrus kiaulienos troškinys

  • Pica su dešra ir šonine

  • Kepsniai troškinti grybų padaže

  • Mėsainis

    Mėsainis

Štai dar vienas puikus kasdienio stalo papuošalas. Prie kurio puikiai dera pievagrybių padažas, kurį visai neseniai gaminau. :)

Reikės:

  • Kiaulienos išpjovos
  • Grūdėtų garstyčių
  • Medaus šaukšto kito
  • Alyvuogių aliejaus
  • Džiūvėsėlių (norint įdomesnio skonio, pabandykite džiūvėsėlius su paprika)
  • Čiobrelio
  • Druskos
  • Pipirų
  • Cukraus
  • Blenderio
  • Kiaušinių
  • Česnako

Gaminimo procesas

Step 1

Kiaulieną supjaustome gabaliukais.

Step 2

Gaminame marinatą: į vieną indą dedame kelis šaukštus garstyčių, šaukštą medaus, susmulkintą česnaką , pilame aliejaus. Viską gerai sumalame blenderiu.

Step 3

Beriame i marinatą prieskonius: druską , pipirus , čiobrelį, cukrų jei reikia.

Step 4

Išmuštus kiaulienos gabaliukus panardiname marinate. Paliekame mažiausiai 30min.

Step 5

Prieš kepant kepsniukus paniruosime į kiaušino plakinį ir džiuvesėlius.

Step 6

P.S. kepam ant mažesnės ugnies :) kad gerai iškeptų.

Step 7

Garnyrui puikiai tinka daržovių salotos bei virtos arba skrudintos bulvės.

Gero apetito ;)

 

Parašykite komentarą