Loader

Recipes from Ingredient: petražolės

Vištienos kepsnys su citrinos padažu

Vištienos kepsnys su citrinos padažu

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Šis kiek neįprastas receptas man pasirodė labai įdomus, nes niekad nebuvau ragavęs vištienos kepsnio su citrininių padažu. Skonis gan pikantiškas bet skanu, todėl rekomenduočiau bent paragauti. Garnyrui nusprendžiau pasigaminti orkaitėje keptas bulves ir šis pasirinkimas buvo tiesiai į dešimtuką, viskas labai derėjo. Perspėju, citrinos sultis dėkite pagal skonį antraip gali ...

Daugiau

Sūrio ir graikinių riešutų užtepėlė

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Paprasta, greita ir pikantiška užtepėlė puikiai deranti prie vyno taurės. Galima patiekti su prancūzišku batonu kuris būtų supjaustytas riekutėmis ir paskrudintas arba paprasčiausiai su krekeriais. Skanaus!

Daugiau

Trinta burokėlių ir moliūgo sriuba

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Nemėgstu sriubų kuriuose nėra mėsos, tačiau ši sriuba mano skonio receptoriams visai patiko.  Ji greitai ir paprastai pagaminama, tad siūlau paragauti ir jums. Skanaus!

Daugiau

Kepsniai troškinti grybų padaže

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Šie kepsniai tikrai patiks Jūsų šeimos nariams. Jie ne tik puikiai atrodo bet ir puikaus skonio. Ypatingai rekomenduoju garnyrui patiekti trintas bulves su česnakais! Skanaus!

Daugiau

Trintos bulvės su česnakais

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Labai skani ir labai paprasta bulvių košė. Kažkaip niekada man nekilo mintis, kad galima iš bulvių košės išspausti kažką daugiau. Gyveni ir mokaisi. Vietoj petražolių galima dėti ir kitų žolelių, tačiau jie turi būti švieži. Skanaus!

Daugiau
Lašišos užtepėlė

Lašišos užtepėlė

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (3.6 / 5)

Per naujuosius metus Deimantė pagamino labai skanią užtepėlę, kuri man be galo patiko. Prašiau jos recepto, tačiau išgirdau tik tai, kad viską darė ekspromtu ir nepamena ką tiksliai dėjo. Gerai, kad šalia stovėjau kuomet ji gamino ir akies krašteliu mačiau ką dėjo. Tad praėjus savaitei nutariau pabandyti pasigaminti, ir štai ...

Daugiau

Krabų mišrainė su ikrais

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.8 / 5)

Atsikėlus ryte, prisiminiau staiga , gardus receptas toks yra…  :D Skanaus ;)

Daugiau

Tiršta kreminė grybų sriuba

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (3.7 / 5)

Kartą nuėjau su žmona į vieną uostamiesčio restoraną ir bevartydami meniu pamatėme grybų sriubą, tad nusprendėme išmėginti. Praėjus kiek laiko po užsakymo atnešė mums ją, buvom nustebinti jos patiekimu – ji buvo supilta į duoną. Skonis buvo švelnus ir glostantis gomurį, tad mums patiko. Lankėmės ten ne vieną kartą vien ...

Daugiau

Chinkali mūsiškai

forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Kartą žmona manęs paprašė, kad pagaminčiau Chinkali (tai grūziniški koldūnai), mat ją sužavėjo jų forma. Žinoma man pačiam pasidarė įdomu kaip jie gaminami tad šį iššūkį priėmiau. Iš dalies patyriau fiasko, koldūnai buvo labai skanūs tačiau nesugebėjau gražiai padaryti jų maišelio formos. Kai labiau pasidomėjau kaip jie daromi, išsiaiškinau, kad ...

Daugiau

Padažas koldūnams

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (3.4 / 5)

Labai skanus (na bent jau man) padažas kurį pasiskolinau iš gruziniškos virtuvės.Puikiai dera prie koldūnų ar kitų virtinių. Skanaus!

Daugiau