Loader

Lašišos užtepėlė

2013-01-07
  • Prep Time: 2m
  • Cook Time: 7m
  • Ready In: 10m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.6 / 5)

3.6 5 10
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

10 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Lašiša su krevečių padažu

    Lašiša su krevečių padažu

  • Česnakinis užkandis

  • Naminis varškės sūris

  • Keptas viščiukų kepenėlių paštetas su sūriu

  • Sūrio ir graikinių riešutų užtepėlė

Per naujuosius metus Deimantė pagamino labai skanią užtepėlę, kuri man be galo patiko. Prašiau jos recepto, tačiau išgirdau tik tai, kad viską darė ekspromtu ir nepamena ką tiksliai dėjo. Gerai, kad šalia stovėjau kuomet ji gamino ir akies krašteliu mačiau ką dėjo. Tad praėjus savaitei nutariau pabandyti pasigaminti, ir štai rezultatas: labai greitai pagaminama ir skani užtepėlė. Puikiai tinka pusryčiams ar pavaišinti savo svečius.

Reikės:

  • Lašišos
  • Varškės
  • Grietinės
  • Šviežių krapų
  • Šviežių petražolių
  • Druskos
  • Pipirų
  • Citrinos

Gaminimo procesas

Step 1

Į nedidelį dubenį sudėjau varškę, susmulkinta lašišą, smulkintus krapus ir petražoles, druską, pipirus ir šlakelį citrinos sulčių. Viską gerai išmaišius pastebėjau, kad konsistencija man per tiršta todėl dėjau grietinės šaukštą ir vėl išmaišiau.

Labai skanu valgyti su duoniukais, jie lengvi ir traškūs. Skanaus!

Parašykite komentarą