Loader

Sūrio ir graikinių riešutų užtepėlė

2013-02-18
  • Prep Time: 5m
  • Cook Time: 5m
  • Ready In: 10m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Česnakinis užkandis

  • Naminis varškės sūris

  • Keptas viščiukų kepenėlių paštetas su sūriu

  • Krekeriai

  • Vištienos kepenėlių paštetas

Paprasta, greita ir pikantiška užtepėlė puikiai deranti prie vyno taurės. Galima patiekti su prancūzišku batonu kuris būtų supjaustytas riekutėmis ir paskrudintas arba paprasčiausiai su krekeriais.

Reikės:

  • 220g varškės kremo
  • 60g mėlynojo pelėsio sūrio (kambario temperatūros)
  • 2-3 v.š. pakepintų ir susmulkintų graikinkių riešutų
  • 1 česnako skiltelė (susmulkinto)
  • 1 v.š. smulkintų petražolių

Gaminimo procesas

Step 1

Viską gerai sumaišiau su šakute.

Skanaus!

Parašykite komentarą