Loader

Vištienos kepenėlių paštetas

2013-01-15
  • Prep Time: 5m
  • Cook Time: 30m
  • Ready In: 40m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Česnakinis užkandis

  • Naminis varškės sūris

  • Keptas viščiukų kepenėlių paštetas su sūriu

  • Sūrio ir graikinių riešutų užtepėlė

  • Krekeriai

Jeigu mėgsti paštetą šis receptas būtent tau. Paruošiama labai greitai, tinka skanauti tiek su balta, tiek su juoda duona. O aš siūlau šitą paštetą su kukurūzų traškučiais, labai skanu ir sveika. Labai tinka vaišių stalui.

Reikės:

  • 1 kg. vištienos kepenėlių
  • vidutinio dydžio morka
  • pora česnako skiltelių
  • 1 svogūnas
  • druskos, šviežiai maltų pipirų pagal skonį
  • apie 200g sviesto
  • stiklinė vandens

Gaminimo procesas

Step 1

vištienos kepenėles nusiplaunu, ir truputėlį apsmulkinu.

Step 2

morką sutarkuoju burokine tarka.

Step 3

svogūną ir česnaką perpjaunu per puse.

Step 4

į gerai įkaitusią kepuvę sudedu svietą jį išlydau ir sudedu visus paruoštus produktus. Kai užverda užpilu stiklinę vandens sudedu druską ir pipirus, uždengiu su dangčiu ir taip vis pamaišydama troškinu apie pusvalandį.

Step 5

truputėlį atvėsinu, tada su blenderiu viską gerai sutrinu, supilu į nedidelius indelius, atvėsinu ir skanauju.

 

 

Parašykite komentarą