Loader

Lydytos varškės ir lašišos užkandis

2013-01-10
  • Prep Time: 1m
  • Cook Time: 5m
  • Ready In: 8m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Lašiša su krevečių padažu

    Lašiša su krevečių padažu

  • Česnakinis užkandis

  • Naminis varškės sūris

  • Keptas viščiukų kepenėlių paštetas su sūriu

  • Sūrio ir graikinių riešutų užtepėlė

Paskutiniu metu, kažkaip patraukė ant lašišos, todėl vėl gaminau užkandį su ja. Šis receptas nesudėtingas, tačiau puikiai tiks papuošti stalui ar pavaišinti netikėtai užklupusius svečius.

Reikės:

  • Sviesto
  • Prancūziško batono
  • Parūkytos lašišos
  • Lydytos varškės (be jokių priedų)
  • Svogūno
  • Česnako
  • Šviežių krapų
  • Šviežiai grūstų pipirų mišinio

Gaminimo procesas

Step 1

Supjausčiau batoną griežinėliais ir pakepiau keptuvėje ant sviesto (tik vieną pusę). Kepinau tol kol apskrudo.

Step 2

Sumaišiau lydytą varškę, smulkiai sukapotą nedidelį svogūną ir sutraiškytą česnaką.

Step 3

Gautą mišinį užtepiau ant pakepintų batono griežinėlių. Ant viršaus uždėjau plonai pjaustytos lašišos, pabarsčiau šviežiai grūstais pipirais ir papuošiau krapais.

Skanaus!

Parašykite komentarą