Recipes from Ingredient: druska
Itališki makaronai su sūriu
Štai dar vienas puikus makaronų receptas itališkos virtuvės gerbėjams. Šiame patiekale yra daug mėsos ir sūrio todėl yra labai sotus. Skanaus!
DaugiauItališkas pomidorų padažas
Šis padažas puikiai tinka miltiniams patiekalams tokiems kaip makaronai ar picos. Taip pat norėdami padažui suteikti pikantiškumo dėkite paprikos. O jei įdėsite čili manau puikiai tiktu prie grilyje keptos mėsos. Skanaus!
DaugiauPievagrybių Padažas su gražgarstėmis
Šis padažas puikiai dera su visais mėsos pjausniais. Gražgarsčių lapeliai suteikia riešuto skonio, bei savito aromato. Nuo neatmenamų laikų laukinė (gražgarstė ) rukola augo kaip piktžolė visoje Europos teritorijoje iki pat Tolimųjų Rytų. Senovės Romos laikais gražgarstė buvo viena iš populiariausių prieskonių, ją naudojo rauginant daržoves. Rukola – geriausia lieknėjančių ...
DaugiauVištienos kepenėlių paštetas
Jeigu mėgsti paštetą šis receptas būtent tau. Paruošiama labai greitai, tinka skanauti tiek su balta, tiek su juoda duona. O aš siūlau šitą paštetą su kukurūzų traškučiais, labai skanu ir sveika. Labai tinka vaišių stalui.
DaugiauVafliniai blyneliai su mėsa
Šis receptas Patiks tiems kurie mėgsta čeburėkus, taip pat šis receptas patiks tiems kurie mėgsta miltinius blynus, Labai paprastai paruošiamas. Jei ruošiant šiuos blynus, paskutiniame žinksnyje, įmesite juos ne į keptuve, o į gruzdintuvę ,gausite čeburėkus. ;) Skanaus ;)
DaugiauAžūriniai blyneliai su bananais
Skaniai atrodantys blynai, yra daug gardesni. Ypač mėgiami vaikų.
DaugiauLašišos užtepėlė
Per naujuosius metus Deimantė pagamino labai skanią užtepėlę, kuri man be galo patiko. Prašiau jos recepto, tačiau išgirdau tik tai, kad viską darė ekspromtu ir nepamena ką tiksliai dėjo. Gerai, kad šalia stovėjau kuomet ji gamino ir akies krašteliu mačiau ką dėjo. Tad praėjus savaitei nutariau pabandyti pasigaminti, ir štai ...
DaugiauMėsainis
Kartais mėgstu pavalgyti mėsainius, tačiau valgydamas greito maisto restoranuose visuomet prisimenu įvairiausius pasakojimus apie mėsainių gaminimo procesą. Ar tos istorijos yra teisybė nežinau, tačiau tai neteikia malonumo, o ir mėsainio norisi. Tad geriausias būdas, visa to išvengti ir ramiai sau valgyti, yra pasigaminti mėsainius patiems namuose. Be abejonės tai nebus ...
DaugiauŠventinis pyragas
Naujųjų metų progą nusprendžiau iškepti pyragą kurį pavadinau šventiniu. Kodėl šventinis? Todėl, kad jis nėra pigus, o ir laiko nemažai reikalauja. Kad ir kiek užtrukau jį gaminti ir kad ir kiek jis man kainavo, buvo vertą. Mat jo man teko paragauti tik gabaliuką, o likusi pyrago dalis atiteko kitiems. Visi ...
DaugiauKiaušiniai įdaryti majonezu bei svogūnais
Skanus, greit paruošiamas užkandis. Papuoš tiek šventinį, tiek kasdienį stalą. „Genialumas slypi paprastume” kaip byloja išmintis. :) Šio užkandžio įdarą galima pagardinti kumpiu arba sūriu. Skanaus!
Daugiau