Recipes from Ingredient: česnakas
Trintos bulvės su česnakais
Labai skani ir labai paprasta bulvių košė. Kažkaip niekada man nekilo mintis, kad galima iš bulvių košės išspausti kažką daugiau. Gyveni ir mokaisi. Vietoj petražolių galima dėti ir kitų žolelių, tačiau jie turi būti švieži. Skanaus!
DaugiauItališki makaronai su sūriu
Štai dar vienas puikus makaronų receptas itališkos virtuvės gerbėjams. Šiame patiekale yra daug mėsos ir sūrio todėl yra labai sotus. Skanaus!
DaugiauItališkas pomidorų padažas
Šis padažas puikiai tinka miltiniams patiekalams tokiems kaip makaronai ar picos. Taip pat norėdami padažui suteikti pikantiškumo dėkite paprikos. O jei įdėsite čili manau puikiai tiktu prie grilyje keptos mėsos. Skanaus!
DaugiauVištienos kepenėlių paštetas
Jeigu mėgsti paštetą šis receptas būtent tau. Paruošiama labai greitai, tinka skanauti tiek su balta, tiek su juoda duona. O aš siūlau šitą paštetą su kukurūzų traškučiais, labai skanu ir sveika. Labai tinka vaišių stalui.
DaugiauLydytos varškės ir lašišos užkandis
Paskutiniu metu, kažkaip patraukė ant lašišos, todėl vėl gaminau užkandį su ja. Šis receptas nesudėtingas, tačiau puikiai tiks papuošti stalui ar pavaišinti netikėtai užklupusius svečius. Skanaus!
DaugiauSluoksniuota bandelė su mėsos ir špinatų įdaru
Šios bandelės receptą nusižiūrėjau iš vienos kepyklėlės kuri kepdavo skanias bandeles su mėsos įdaru. Žinoma aš jas kiek patobulinau, įdėjau špinatų ir gaminimo procese naudojau sultinį. Rezultatas iš ties puikus ir nei vieno ragavusio nepaliko abejingo. Tad siūlau ir jums išmėginti ir įvertinti :) Galima naudoti ir bemielę sluoksniuotą tešlą, ...
DaugiauAštrūs glazūruoti kiaulienos šonkauliukai
Šiandien nusprendžiau save pasilepinti kiaulienos šonkauliukais. Kaip ir neturiu kažkokio nuolatinio recepto, tad kibau į paieškas internete ir neužilgo radau aštrių glazūruotų šonkauliukų receptą. Tiems kas mėgstą aštrumą tikrai pamėgs šį patiekalą, mat jis ganėtinai aštrus. Taip pat mėsa buvo lengva ir minkšta. Tad patariu išmėginti šį įdomų receptuką. Jei ...
DaugiauPadažas koldūnams
Labai skanus (na bent jau man) padažas kurį pasiskolinau iš gruziniškos virtuvės.Puikiai dera prie koldūnų ar kitų virtinių. Skanaus!
DaugiauUkrainietiški virtinukai su bulvių įdaru
Šiandien gaminau senai nevalgytą patiekalą. Šiuos virtinukus gamindavo mano tėvas, jis jų receptą atsivežė iš savo tėvinės – Ukrainos. Kaskart nuvažiavus į Ukrainą pas senelius, močiutės prašydavom kad juos padarytų. Žinoma ji padarydavo, tačiau padarydavo juos didelius (dydis su lyg delnu) ir labai daug, todėl susirinkdavo visa didelė šeima juos ...
DaugiauGrietinės – majonezo padažas
Nors esu alergiška kiaušiniams bei majonezui (na juk pastarasis iš jų ir daromas…), kaip užkandis be padažo? Aišku, reikėjo staigiai sugalvoti, ką panaudoti, tai šis taip pat skanumynas atsirado netikėtai. Majonezą dievinu, bet kai atsinaujino alergija, jo vengiu. Bet kaip žinia, juk uždraustas vaisius skaniausias… Šis padažas idealiai tinka prie ...
Daugiau