Loader

Azijietiškas aštrus kiaulienos troškinys

2013-05-04
  • Prep Time: 15m
  • Cook Time: 50m
  • Ready In: 1:15 h
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Prancūziškas troškinys

    Prancūziškas troškinys

  • Pica su dešra ir šonine

  • Pikantiškas kiaulenos kepsnys

  • Troškinti vištienos skrandukai su svogūnais

  • Kepsniai troškinti grybų padaže

Troškinys skirtas aštrumo ir subtilaus skonio mėgėjams. Šis patiekalas išsiskiria ne tik savo subtiliu skoniu bet ir spalvingumu.

Reikės:

  • 900 g. kiaulienos, supjaustytos kubeliais
  • 3 v.š. sojos padažo
  • 30 g. kukurūzų miltų
  • 2 v.š. augalinio aliejaus
  • 2 vidutinio dydžio svogūnų (kapotų)
  • 560 ml vištienos sultinio
  • 2 v.š. molasses cukraus
  • 2 v.š. rudojo cukraus
  • 3 v.š. baltojo vyno acto
  • 2 v.š. malto imbiero
  • 1 a.š. maltų čili pipirų
  • 2 vnt. didelių bulvių
  • 2-4 česnako skiltelių
  • Juodųjų pipirų
  • 2 vnt. geltonų paprikų
  • 2 vnt. žalių paprikų
  • Saujos susmulkintos šviežios kalendros arba baziliko
  • Kepintų sezamų aliejaus
  • Druskos

Gaminimo procesas

Step 1

Didelėje keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti mėsos kubelius ir svogūnus. Kepti tol kol mėsa apskrus.

Step 2

Į keptuvę su mėsą supilti sultinį ir jį užvirinti. Įdėti molasses, rudąjį cukrų, vyno actą, imbierą, čili, česnaką ir juoduosius pipirus. Troškinti 30 min.

Step 3

Sudėti supjaustytas bulves ir sojos padažą, uždengus troškinti 10 min.

Step 4

Sudėti smulkintas paprikas ir troškinti dar 10 min.

Step 5

Įdėti miltus kad padažas sutirštėtu.

Step 6

Prieš patiekiant pabarstyti kalendra arba baziliku ir pašlakstyti kepintų sezamų aliejumi.

Skanaus!

Parašykite komentarą