Azijietiškas aštrus kiaulienos troškinys
2013-05-04- Prep Time: 15m
- Cook Time: 50m
- Ready In: 1:15 h
Average Member Rating
(4 / 5)
4 People rated this recipe
Panašūs Receptai
Troškinys skirtas aštrumo ir subtilaus skonio mėgėjams. Šis patiekalas išsiskiria ne tik savo subtiliu skoniu bet ir spalvingumu.
Reikės:
- 900 g. kiaulienos, supjaustytos kubeliais
- 3 v.š. sojos padažo
- 30 g. kukurūzų miltų
- 2 v.š. augalinio aliejaus
- 2 vidutinio dydžio svogūnų (kapotų)
- 560 ml vištienos sultinio
- 2 v.š. molasses cukraus
- 2 v.š. rudojo cukraus
- 3 v.š. baltojo vyno acto
- 2 v.š. malto imbiero
- 1 a.š. maltų čili pipirų
- 2 vnt. didelių bulvių
- 2-4 česnako skiltelių
- Juodųjų pipirų
- 2 vnt. geltonų paprikų
- 2 vnt. žalių paprikų
- Saujos susmulkintos šviežios kalendros arba baziliko
- Kepintų sezamų aliejaus
- Druskos
Gaminimo procesas
Step 1
Didelėje keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti mėsos kubelius ir svogūnus. Kepti tol kol mėsa apskrus.
Step 2
Į keptuvę su mėsą supilti sultinį ir jį užvirinti. Įdėti molasses, rudąjį cukrų, vyno actą, imbierą, čili, česnaką ir juoduosius pipirus. Troškinti 30 min.
Step 3
Sudėti supjaustytas bulves ir sojos padažą, uždengus troškinti 10 min.
Step 4
Sudėti smulkintas paprikas ir troškinti dar 10 min.
Step 5
Įdėti miltus kad padažas sutirštėtu.
Step 6
Prieš patiekiant pabarstyti kalendra arba baziliku ir pašlakstyti kepintų sezamų aliejumi.
Skanaus!