Loader

Prancūziškas troškinys

2013-05-19
  • Prep Time: 5m
  • Cook Time: 20m
  • Ready In: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Azijietiškas aštrus kiaulienos troškinys

    Azijietiškas aštrus kiaulienos troškinys

  • Pica su dešra ir šonine

  • Pikantiškas kiaulenos kepsnys

  • Troškinti vištienos skrandukai su svogūnais

  • Kepsniai troškinti grybų padaže

Ar jis tikrai Prancūziškas, nežinau ir nemeluosiu Jums. Šį receptą radau prieš gerus metus, viename iš moterims skirtų žurnalų. Suviliojo skonių gama ir pagaminimo lengvumas. Puikiai garnyrui tinka Romano siūlomos trintos bulvės su česnaku. Recepte nurodyto kiekio užtenka dviejų žmonių vakarienei.

Reikės:

  • 300 g. kumpio (ar kitos neriebios mėsos);
  • 2 raudonieji svogūnai;
  • 1 paprika;
  • 200 g. slyvinių pomidorų;
  • 200 g. alyvuogių;
  • 1 v. š. miltų;
  • 1 stiklinės pieno;
  • Mėgstamų prieskonių mėsai.

Gaminimo procesas

Step 1

Supjaustome mėsą kubeliais, ją apvoliojame prieskoniuose ir pakepinam iš visų pusių. Išimam iš keptuvės ir padedam į šoną.

Step 2

Žiedeliais supjaustome svogūnus, juostelėmis papriką ir per pusę perpjauname pomidoriukus. Viską krečiame į keptuvę ir kepinam apie 5-7 minutes.

Step 3

Dubenėlyje sumaišome miltus, pieną ir alyvuoges. Masę pilame ant daržovių į keptuvę, sudedame mėsos kubelius ir troškiname apie 10 minučių. Tiekiame su pasirinktu garnyru.

Comments (2)

  1. Tekstą parašė tina on 2013/09/10

    ne per trumpai troskinama…suprasciau vistienos krutinele…

     
  2. Tekstą parašė Deimantė on 2013/09/15

    Pilnai užtenka ir tiek laiko, kadangi mėsa yra apkepinama prieš tai, o po to tik troškinama. Jei Jums kelia abejonių mėsos apdirbimas, ją galite pilnai iškepti ir tik tada troškinti :)

     

Parašykite komentarą