Prancūziškas troškinys | Virtuvės lyga

Prancūziškas troškinys

2013-05-19
Prancūziškas troškinys
  • Pasiruošimas : 5min
  • Gaminimo laikas : 20min
  • Pagaminamas per : 30min

Ar jis tikrai Prancūziškas, nežinau ir nemeluosiu Jums. Šį receptą radau prieš gerus metus, viename iš moterims skirtų žurnalų. Suviliojo skonių gama ir pagaminimo lengvumas. Puikiai garnyrui tinka Romano siūlomos trintos bulvės su česnaku. Recepte nurodyto kiekio užtenka dviejų žmonių vakarienei.

Reikės:

  • 300 g. kumpio (ar kitos neriebios mėsos);
  • 2 raudonieji svogūnai;
  • 1 paprika;
  • 200 g. slyvinių pomidorų;
  • 200 g. alyvuogių;
  • 1 v. š. miltų;
  • 1 stiklinės pieno;
  • Mėgstamų prieskonių mėsai.

Gaminimo procesas

Žingsnis 1

Supjaustome mėsą kubeliais, ją apvoliojame prieskoniuose ir pakepinam iš visų pusių. Išimam iš keptuvės ir padedam į šoną.

Žingsnis 2

Žiedeliais supjaustome svogūnus, juostelėmis papriką ir per pusę perpjauname pomidoriukus. Viską krečiame į keptuvę ir kepinam apie 5-7 minutes.

Žingsnis 3

Dubenėlyje sumaišome miltus, pieną ir alyvuoges. Masę pilame ant daržovių į keptuvę, sudedame mėsos kubelius ir troškiname apie 10 minučių. Tiekiame su pasirinktu garnyru.

Nario vertinimas

(5 / 5)

5 5 4
Įvertink receptą

4 žmonės įvertino receptą

Panašūs receptai:
  • Azijietiškas aštrus kiaulienos troškinys

    Azijietiškas aštrus kiaulienos troškinys

  • Pica su dešra ir šonine

    Pica su dešra ir šonine

  • DSC01472

    Pikantiškas kiaulenos kepsnys

  • Troškinti vištienos skrandukai su svogūnais

    Troškinti vištienos skrandukai su svogūnais

  • Kepsniai su troškinti grybų padaže

    Kepsniai troškinti grybų padaže

Recepto komentarai

  1. paskelbė tina data 2013/09/10

    ne per trumpai troskinama…suprasciau vistienos krutinele…

    • paskelbė Deimantė data 2013/09/15

      Pilnai užtenka ir tiek laiko, kadangi mėsa yra apkepinama prieš tai, o po to tik troškinama. Jei Jums kelia abejonių mėsos apdirbimas, ją galite pilnai iškepti ir tik tada troškinti :)

Rašyti Komentarą