Recipes from Ingredient: pienas
Prancūziškas troškinys
Ar jis tikrai Prancūziškas, nežinau ir nemeluosiu Jums. Šį receptą radau prieš gerus metus, viename iš moterims skirtų žurnalų. Suviliojo skonių gama ir pagaminimo lengvumas. Puikiai garnyrui tinka Romano siūlomos trintos bulvės su česnaku. Recepte nurodyto kiekio užtenka dviejų žmonių vakarienei.
DaugiauVafliai
Gimtadienio proga žmona gavo savo išsvajotąją elektrinę vaflinę ir žinoma sekančią dieną gavau nurodimą iš jos pagaminti jai vaflių. Tad šiai dienai jums pateikiu traškių ir skanių vaflių receptą. Aš šiuos vaflius valgau šiek tiek aplietus su kondensuotu pienu, todėl patariu ir jums taip pamėginti. Skanaus!
DaugiauNaminis varškės sūris
Varškės sūris yra žinomas ir valgomas jau nuo senų senovės. Rašytinės informacijos apie sūrio gamybą archeologai rado ištyrinėję senųjų Egipto piramidžių piešinius. Aprašytos sūrio gaminimo technologijos praktiškai nepakito iki šiol. Sūrių gamyba Europoje suklestėjo ir išplito senovės graikų, vėliau – romėnų dėka. Viduramžiais sūrio gamybą itin ištobulino vienuoliai. Lietuvoje prieš I pasaulinį ...
DaugiauKrepšeliai su kremu
Pagaliau!!! Pagaliau atradau kremą, pagaliau prisiruošiau pagaminti, pagaliau paragavau! Šis, krepšelio su baltu kremu, receptas mane iškart grąžina į vaikystę… Labai juos mėgau ir vis galvodavau, na kaip gi padaryti? Iki pat šiol sukau sau galvą, kaip padaromas tas kremas? Kai padariau „putas” tortui „Alaus bačka” iškart prisiminiau tuos krepšelius… ...
DaugiauTortas „Snickers”
Pristatau Jums dar vieną tortą. Apie jį galvojau gerus pusę metų, bet niekaip nesiryžau išbandyti, nes atrodė labai sudėtingas, bet paslapčia vis svajojau apie jį. Labai mėgstu batonėlius „Snickers”, dėl to šis tortas taip viliojo mane. Ir galų gale išaušo diena, kai nusprendžiau išbandyti savo jėgas, tuo pačiu nustebinant susirinkusius ...
DaugiauTrintos bulvės su česnakais
Labai skani ir labai paprasta bulvių košė. Kažkaip niekada man nekilo mintis, kad galima iš bulvių košės išspausti kažką daugiau. Gyveni ir mokaisi. Vietoj petražolių galima dėti ir kitų žolelių, tačiau jie turi būti švieži. Skanaus!
DaugiauItališki makaronai su sūriu
Štai dar vienas puikus makaronų receptas itališkos virtuvės gerbėjams. Šiame patiekale yra daug mėsos ir sūrio todėl yra labai sotus. Skanaus!
DaugiauPievagrybių Padažas su gražgarstėmis
Šis padažas puikiai dera su visais mėsos pjausniais. Gražgarsčių lapeliai suteikia riešuto skonio, bei savito aromato. Nuo neatmenamų laikų laukinė (gražgarstė ) rukola augo kaip piktžolė visoje Europos teritorijoje iki pat Tolimųjų Rytų. Senovės Romos laikais gražgarstė buvo viena iš populiariausių prieskonių, ją naudojo rauginant daržoves. Rukola – geriausia lieknėjančių ...
DaugiauVafliniai blyneliai su mėsa
Šis receptas Patiks tiems kurie mėgsta čeburėkus, taip pat šis receptas patiks tiems kurie mėgsta miltinius blynus, Labai paprastai paruošiamas. Jei ruošiant šiuos blynus, paskutiniame žinksnyje, įmesite juos ne į keptuve, o į gruzdintuvę ,gausite čeburėkus. ;) Skanaus ;)
DaugiauAžūriniai blyneliai su bananais
Skaniai atrodantys blynai, yra daug gardesni. Ypač mėgiami vaikų.
Daugiau