Česnakinis užkandis

2013-04-04
Česnakinis užkandis
  • Pasiruošimas : 0min
  • Gaminimo laikas : 0min
  • Pagaminamas per : 0min

Šį užkandį gaminu  tuomet kai darau picas, kadangi trečdalis picos tešlos lieka o išmesti gaila. Jis puikiai tinka prie alaus, o jei prie jo dar patieksite česnakinį padažą su agurkais, bus ypatingai skanu.

Reikės:


Gaminimo procesas

Žingsnis 1

Tešlą plonai iškočiavau ir supjausčiau norimo dydžio juostelėmis.

Žingsnis 2

Iš sutraiškyto česnako ir aliejaus padariau mišinį.

Žingsnis 3

Tešlą pašoviau į orkaitę kuri įkaitusi iki 220°C. Kai ant juostelių pradėjo kilti pūslės jas ištraukiau iš orkaitės, patepiau mišiniu ir apibarsčiau kmynais ir druska, tada vėl pašoviau į orkaitę ir kepiau tol kol apskrudo.

Vėlgi, nerašiau kiekių nes vieniems patinka daugiau česnako kitiems mažiau čia jau kiekvieno skonio reikalas. Skanaus!

Nario vertinimas

(5 / 5)

5 5 5
Įvertink receptą

5 žmonės įvertino receptą

Panašūs receptai:
  • DSC_9335

    Naminis varškės sūris

  • pastetas su suriu

    Keptas viščiukų kepenėlių paštetas su sūriu

  • Sūrio ir graikinių riešutų užtepėlė

    Sūrio ir graikinių riešutų užtepėlė

  • Krekeriai

    Krekeriai

  • vištienos kepenėlių paštetas

    Vištienos kepenėlių paštetas

Recepto komentarai

Rašyti Komentarą