Recipes from Ingredient: pipirų mišinys
Vištienos kepenėlių paštetas
Jeigu mėgsti paštetą šis receptas būtent tau. Paruošiama labai greitai, tinka skanauti tiek su balta, tiek su juoda duona. O aš siūlau šitą paštetą su kukurūzų traškučiais, labai skanu ir sveika. Labai tinka vaišių stalui.
DaugiauOrkaitėje kepta lašiša
Kad pasigamiti lašiša tereikia vos 10 min, ir ji jau paruošta. Ilgiau užtrunka, kol pasigamini garnyrą. Šiandien norėjosi kažko labai lengvo, skanaus, bet paprasto patiekalo. Nusprendžiau pasigaminti lašišos. Gaminimas labai lengvas ir paprastas.
DaugiauSvogūninė mišrainė
Sveiki,štai ir dar vienas receptas iš serijos: greitai. O dėl skonio- spręskite jūs mielieji. Ši mišrainė nuo senų laikų puošė mūsų šeimos stalą įvairiausiomis progomis. Turiu įspėti, šis receptas skirtas mėgstantiems svogūną, nes jo čia turi būti ir bus daug. :) Skanaus ;)
DaugiauGardus Vištienos Troškinys
Įdomus dalykas, kad troškinys, kaip patiekalas, gaminamas jau nuo neatmenamų laikų. Kai kuriose kultūrose jis naudojamas tiesiog kaip garnyras, o kitose jau spėjo tapti ir nacionaliniu patiekalu. Troškinys patenka ir į mano mėgstamiausių patiekalų sąrašą. Todėl ir pasidalinsiu gardžiu receptuku… Jei bijote, kad vištiena neiškepė, tiesiog drąsiai gnybkite gabaliuką ir ...
DaugiauTroškinys su morkytėmis
Tai – mano mėgstamiausias patiekalas. Jeigu nori pagaminti kažką ypatingo, bet nenori stovėti prie puodų. Tai lengva ir labai skanu. Dažniausiai troškinių receptus sukuriu pati, iš to ką turiu namie. Šitas troškinukas taip pat neišimtis, tik šįkart turėjau daugiau laiko ir noro praleist prie puodų. Troškinius pradėjau gaminti senokai ir ...
DaugiauLazanija šiek tiek kitaip…
Manoma, kad lazanija atsirado Italijoje. Pats žodis „lasagna“ kilęs iš graikiško žodžio, todėl yra teorijų, jog lazanijos kilmė yra susijusi su graikų makaronų patiekalu laganon. Kad ir kaip ten bebūtų, mano pirmoji pažintis su lazanija buvo labai seniai – tuo metu dar net nenutuokiau nei ką darau, nei kas iš ...
Daugiau