Loader

Paslaptingas, ypatingas , Žalias padažas

2012-10-09
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Vištienos kepsnys su citrinos padažu

    Vištienos kepsnys su citrinos padažu

  • Aštrus saldžiarūgštis padažas

  • Česnakinis padažas su agurkais

  • Itališkas pomidorų padažas

  • Pievagrybių Padažas su gražgarstėmis

Padažas, kaip aš šventai tikiu, yra viena iš svarbiausių sudedamųjų dalių, lemianti patiekalo galutinį skonį. Šis padažas universalus: tinka tiek mėsos, tiek vegetariškiems daržovių patiekalams, o labiausiai- prie vištienos. :)

Reikės:

  • Svogūno
  • Česnako
  • Krapų
  • Petražolių
  • Baziliko (šviežio)
  • Svogūno laiškų
  • Kedro riešutų
  • Alyvuogių aliejaus
  • Druskos, pipirų
  • Trintuvo (jei nežinot kas tai, rašykit, išsiaiškinsim)

Gaminimo procesas

Step 1

Nulupame svogūną, česnaką.

Step 2

Stambiai sukapojame krapus, petražoles.

Step 3

Dedame viską (išskyrus riešutus) į vieną indą, užpilame aliejų.

Step 4

Triname iki tirštos, vientisos masės. Pabaigoje dedame kedro riešutus ir viską dar patriname.

Step 5

Pačioje pabaigoje pakabiname porą šaukštų padažo masės į keptuvę ir, kaitindami ant mažos ugnies, pilame grietinėlės arba pieno, renkatės jūs, maišome. Galų gale dedame druskos ir pipiro.

Štai padažas ir baigtas, skanaus.

Parašykite komentarą