Loader

Vištienos šašlykas obuolių sulčių padaže

2013-03-28
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Vištienos kepsnys su citrinos padažu

    Vištienos kepsnys su citrinos padažu

  • Venecijos pica

  • Troškinti vištienos skrandukai su svogūnais

  • Kebabas

  • Čedario sūrio, vištienos ir spagečių apkepas

    Čedario sūrio, vištienos ir spagečių apkepas

Norėjau pagamint ką nors  skanaus ir įdomaus.

Tačiau tam laiko, kaip ir nebuvo daug.

Receptą vieną beieškodamas radau.

Kurį vistiek savaip pagaminau.

garnyrui naudojau žaliasias salotas.

Reikės:

  • Vištienos šašlyko 1Kg
  • Obuolių sulčių 1l
  • Svogūno
  • Saliero stiebo
  • Sviesto ir aliejaus kepimui
  • Česnako keleta skiltelų
  • Druskos, cukraus, pipirų
  • Skiltelės citrinos
  • Miltų kepimui
  • Čiobrelio

Gaminam

Step 1

Jei pirkote šviežią mėsą, pirmiausia jums reikės ją gerai įtrinti su mėgstamais prieskoniais ir palikti pastovėti nuo 30 minučių iki 1valandos.

Step 2

Kepimui, nuplautą svogūną ir salierą supjaustome kubeliais.

Step 3

Keptuvėje ištirpdžius sviestą, beriame supjaustytus svogūnus ir salierus. Kepame iki kol įgaus auksinį atspalvį. Pasidedame šalia.

Step 4

Įkaitiname kitą keptuvę su aliejumi. Vištieną po gabaliuką, apvoliojame miltuose ir dedame kepti. Gražiai apskrudiname.

Step 5

Į puodą pilame visą litrą sulčių, jei reikia daugiau skysčio galima šliukštelėti vandens. Beriame pakepintus svogūnus su salierais, sudedame vištieną. Uždengiame dangčiu. Troškiname apie 30 minučių.

Step 6

troškinant ,prieš baigiant prieskoniuojame: Žiupsnis druskos, žiupsnis cukraus, pipiro, čiobrelio, nulupto bei peiliu sutraiškyto česnako.

Step 7

Baigiant troškinti įspaudžiame citrinos sulčių, kurios suteiks gaivumo mūsų patiekalui. Išjungus ugnį, galite palikti pastovėti, kad prieskoniai įgautų tikrąjį aromatą.

 

Skanaus :)

Parašykite komentarą