Loader

Aštrūs kepti spagečiai su dešrelėmis

2012-11-04
  • Prep Time: 5m
  • Cook Time: 19m
  • Ready In: 22m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.1 / 5)

4.1 5 8
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

8 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Lazanija

  • Spagečiai su sūriu

  • Itališki makaronai su sūriu

  • „Pasta con pomodori e cannella” – makaronai su cinamonu

  • Pasta con pollo y porro (Makaronai su Vištiena ir porais)

Vieną vakarą nusprendžiau apjungti tai ką labai mėgstu: spagečius ir čili. Taip ir gimė aštrūs kepti spagečiai. Tad jeigu mėgstate aštrumą, šis patiekalas kaip tik jums.

Reikės:

  • 3 v.š. pomidorų padažo
  • 1 vnt. čili pipiro
  • raudonėlio
  • grūstų pipirų
  • graikinių riešutų aliejus
  • druskos
  • 3 vnt. dešrelių
  • 1 pak. spagečiu

Gaminimo procesas

Step 1

Pirmiausiai pastačiau virti spagečius, kol jie virė pasiruošiau kitus ingredientus.

Step 2

Išvirus spagečiams, juos nusunkiau. Į įkaitintą keptuvę įpyliau šlakelį graikinių riešutų aliejaus ir pakepinau smulkiai pjaustytas dešreles ir čili pipirą.

Step 3

Suverčiau išvirtus spagečius į keptuvę, sudėjau pomidoro padažo, raudonėlio, pipirų ir druskos. Kepant maišiau iki tol kol spagečiai pasidengė tolygiai pomidoro padažu.

Tik būkite atidūs ir nepadauginkite čili pipiro!  Skanaus!

Parašykite komentarą