Mėsos patiekalai
Prancūziškas troškinys
Ar jis tikrai Prancūziškas, nežinau ir nemeluosiu Jums. Šį receptą radau prieš gerus metus, viename iš moterims skirtų žurnalų. Suviliojo ...
Skaityti daugiauAzijietiškas aštrus kiaulienos troškinys
Troškinys skirtas aštrumo ir subtilaus skonio mėgėjams. Šis patiekalas išsiskiria ne tik savo subtiliu skoniu bet ir spalvingumu. Skanaus!
Skaityti daugiauPica su dešra ir šonine
Karts nuo karto namie pasigaminu picas kurios skonio atžvilgiu skirtumo nuo restoranuose pateikiamu neturi. Žinoma nesakau, kad neitumėte į restoranus ...
Skaityti daugiauPikantiškas kiaulenos kepsnys
Štai dar vienas puikus kasdienio stalo papuošalas. Prie kurio puikiai dera pievagrybių padažas, kurį visai neseniai gaminau. :) Gero apetito ...
Skaityti daugiauKepsniai troškinti grybų padaže
Šie kepsniai tikrai patiks Jūsų šeimos nariams. Jie ne tik puikiai atrodo bet ir puikaus skonio. Ypatingai rekomenduoju garnyrui patiekti ...
Skaityti daugiauMėsainis
Kartais mėgstu pavalgyti mėsainius, tačiau valgydamas greito maisto restoranuose visuomet prisimenu įvairiausius pasakojimus apie mėsainių gaminimo procesą. Ar tos istorijos ...
Skaityti daugiauSluoksniuota bandelė su mėsos ir špinatų įdaru
Šios bandelės receptą nusižiūrėjau iš vienos kepyklėlės kuri kepdavo skanias bandeles su mėsos įdaru. Žinoma aš jas kiek patobulinau, įdėjau ...
Skaityti daugiauAštrūs glazūruoti kiaulienos šonkauliukai
Šiandien nusprendžiau save pasilepinti kiaulienos šonkauliukais. Kaip ir neturiu kažkokio nuolatinio recepto, tad kibau į paieškas internete ir neužilgo radau ...
Skaityti daugiauChinkali mūsiškai
Kartą žmona manęs paprašė, kad pagaminčiau Chinkali (tai grūziniški koldūnai), mat ją sužavėjo jų forma. Žinoma man pačiam pasidarė įdomu ...
Skaityti daugiauNaminės dešrelės
Vasarą atostogas leidome Vokietijoje, buvome pakerėti ne tik jų gamtos, miestų vaizdais, kultūra ir alumi, bet ir dešrelėmis. Jas valgydami ...
Skaityti daugiau