Vištienos šašlykas obuolių sulčių padaže

2013-03-28
DSC_9369
  • Pasiruošimas : 0min
  • Gaminimo laikas : 0min
  • Pagaminamas per : 0min

Norėjau pagamint ką nors  skanaus ir įdomaus.

Tačiau tam laiko, kaip ir nebuvo daug.

Receptą vieną beieškodamas radau.

Kurį vistiek savaip pagaminau.

garnyrui naudojau žaliasias salotas.

Reikės:

  • Vištienos šašlyko 1Kg
  • Obuolių sulčių 1l
  • Svogūno
  • Saliero stiebo
  • Sviesto ir aliejaus kepimui
  • Česnako keleta skiltelų
  • Druskos, cukraus, pipirų
  • Skiltelės citrinos
  • Miltų kepimui
  • Čiobrelio

Gaminam

Žingsnis 1

Jei pirkote šviežią mėsą, pirmiausia jums reikės ją gerai įtrinti su mėgstamais prieskoniais ir palikti pastovėti nuo 30 minučių iki 1valandos.

Žingsnis 2

Kepimui, nuplautą svogūną ir salierą supjaustome kubeliais.

Žingsnis 3

Keptuvėje ištirpdžius sviestą, beriame supjaustytus svogūnus ir salierus. Kepame iki kol įgaus auksinį atspalvį. Pasidedame šalia.

Žingsnis 4

Įkaitiname kitą keptuvę su aliejumi. Vištieną po gabaliuką, apvoliojame miltuose ir dedame kepti. Gražiai apskrudiname.

Žingsnis 5

Į puodą pilame visą litrą sulčių, jei reikia daugiau skysčio galima šliukštelėti vandens. Beriame pakepintus svogūnus su salierais, sudedame vištieną. Uždengiame dangčiu. Troškiname apie 30 minučių.

Žingsnis 6

troškinant ,prieš baigiant prieskoniuojame: Žiupsnis druskos, žiupsnis cukraus, pipiro, čiobrelio, nulupto bei peiliu sutraiškyto česnako.

Žingsnis 7

Baigiant troškinti įspaudžiame citrinos sulčių, kurios suteiks gaivumo mūsų patiekalui. Išjungus ugnį, galite palikti pastovėti, kad prieskoniai įgautų tikrąjį aromatą.

 

Skanaus :)

Nario vertinimas

(5 / 5)

5 5 5
Įvertink receptą

5 žmonės įvertino receptą

Panašūs receptai:
  • Vištienos kepsnys su citrinos padažu

    Vištienos kepsnys su citrinos padažu

  • Venecijos pica

    Venecijos pica

  • Troškinti vištienos skrandukai su svogūnais

    Troškinti vištienos skrandukai su svogūnais

  • Kebabas

    Kebabas

  • Čedario sūrio, vištienos ir spagečių apkepas

    Čedario sūrio, vištienos ir spagečių apkepas

Recepto komentarai

Rašyti Komentarą