Vištienos kepenėlių paštetas

2013-01-15
vištienos kepenėlių paštetas
  • Pasiruošimas : 5min
  • Gaminimo laikas : 30min
  • Pagaminamas per : 40min

Jeigu mėgsti paštetą šis receptas būtent tau. Paruošiama labai greitai, tinka skanauti tiek su balta, tiek su juoda duona. O aš siūlau šitą paštetą su kukurūzų traškučiais, labai skanu ir sveika. Labai tinka vaišių stalui.

Reikės:

  • 1 kg. vištienos kepenėlių
  • vidutinio dydžio morka
  • pora česnako skiltelių
  • 1 svogūnas
  • druskos, šviežiai maltų pipirų pagal skonį
  • apie 200g sviesto
  • stiklinė vandens

Gaminimo procesas

Žingsnis 1

vištienos kepenėles nusiplaunu, ir truputėlį apsmulkinu.

Žingsnis 2

morką sutarkuoju burokine tarka.

Žingsnis 3

svogūną ir česnaką perpjaunu per puse.

Žingsnis 4

į gerai įkaitusią kepuvę sudedu svietą jį išlydau ir sudedu visus paruoštus produktus. Kai užverda užpilu stiklinę vandens sudedu druską ir pipirus, uždengiu su dangčiu ir taip vis pamaišydama troškinu apie pusvalandį.

Žingsnis 5

truputėlį atvėsinu, tada su blenderiu viską gerai sutrinu, supilu į nedidelius indelius, atvėsinu ir skanauju.

 

 

Nario vertinimas

(5 / 5)

5 5 4
Įvertink receptą

4 žmonės įvertino receptą

Panašūs receptai:
  • Česnakinis užkandis

    Česnakinis užkandis

  • DSC_9335

    Naminis varškės sūris

  • pastetas su suriu

    Keptas viščiukų kepenėlių paštetas su sūriu

  • Sūrio ir graikinių riešutų užtepėlė

    Sūrio ir graikinių riešutų užtepėlė

  • Krekeriai

    Krekeriai

Recepto komentarai

Rašyti Komentarą