Venecijos pica

2013-04-08
Venecijos pica
  • Pasiruošimas : 30min
  • Gaminimo laikas : 7min
  • Pagaminamas per : 40min

Prisipažinsiu, šią picą kepti buvo kiek nedrąsu, kadangi vienas iš ingredientų buvo žalia vištiena. Bijojau, kad kepant trumpai, vos kelias minutes, ji gali neiškepti. Bet mano baimės buvo nepagrįstos ir rezultatas buvo nuostabus.

Reikės:


Gaminimo procesas

Žingsnis 1

Įkaitinti orkaitę iki maksimumo.

Žingsnis 2

Vištienos krūtinėlę supjaustyti plonais griežinėliais ir ištrinti vištienos prieskoniais ir druska. Palikti bent 15 min. pastovėti.

Žingsnis 3

Iškočiuoti tešlą plonai ir norimo dydžio. Padėti į skardą išklota kepimo popieriumi. Kraštus užlankstyti.

Žingsnis 4

Padą ištepti pomidorų padažu ir apibarstyti tarkuotu sūriu. Ant viršaus sudėti vištieną, jalapeną, šiaudeliais pjaustytą konservuotą papriką ir apipilti šiek tiek aštriu saldžiarūgščiu padažų. Ir galu gale apibarstyti picos prieskoniais ir čili pipirais.

Žingsnis 5

Pašauti į įkaitusią orkaitę ir kepti tol kol sūris pradės kunkuliuoti.

Jei norite pasiskaninti šia picą, galite pasigaminti česnakinį padažą su agurkais, jis puikiai tam tiks. Skanaus!

Nario vertinimas

(5 / 5)

5 5 4
Įvertink receptą

4 žmonės įvertino receptą

Panašūs receptai:
  • Vištienos kepsnys su citrinos padažu

    Vištienos kepsnys su citrinos padažu

  • Pica su grybais

    Pica su grybais

  • Pica su dešra ir šonine

    Pica su dešra ir šonine

  • Vafliai

    Vafliai

  • DSC_9369

    Vištienos šašlykas obuolių sulčių padaže

Recepto komentarai

Rašyti Komentarą