Vafliniai blyneliai su mėsa

2013-01-15
DSC0121a2
  • Pasiruošimas : 0min
  • Gaminimo laikas : 0min
  • Pagaminamas per : 0min

Šis receptas Patiks tiems kurie mėgsta čeburėkus, taip pat šis receptas patiks tiems kurie mėgsta miltinius blynus, Labai paprastai paruošiamas. Jei ruošiant šiuos blynus, paskutiniame žinksnyje, įmesite juos ne į keptuve, o į gruzdintuvę ,gausite čeburėkus. ;)

Mums Reikės:

  • Vaflių lakštų (naudojau apskritus vaflius)
  • Vištienos arba kiaulienos faršo 200g
  • Svogūno
  • svogūno laiškų
  • Pieno
  • Miltų
  • Poros kiaušinių
  • Aliejaus kepimui

Gaminimo procesas

Žingsnis 1

Pakepiname svogūnus. Juos sudedame į faršą, beriame prieskonius. Gerai išminkome.

Žingsnis 2

Iš pieno, kiaušinių, miltų ir druskos maišome tešlą. Ji turėtų būti nei per tiršta, nei per skysta.

Žingsnis 3

Vaflių lakštą pertepame faršu (vištienos arba kiaulienos), uždedame kitą lakštą. P.S. Naudojant vištienos farša patiekalas bus greičiau paruošiamas, nes vištiena greičiau kepa.

Žingsnis 4

Paruoštus vafliukus nardiname į tešlą ir dedame, į įkaitinta keptuvę, kepti.

Žingsnis 5

Iškepus, patiekiau su marinuotais pomidorais ir svogūno laiškais.

Skanaus ;)

Nario vertinimas

(3.9 / 5)

3.9 5 9
Įvertink receptą

9 žmonės įvertino receptą

Panašūs receptai:
  • Venecijos pica

    Venecijos pica

  • Pica su grybais

    Pica su grybais

  • Pica su dešra ir šonine

    Pica su dešra ir šonine

  • Vafliai

    Vafliai

  • Lavašas

    Lavašas

Recepto komentarai

  1. paskelbė Romanas data 2013/01/24

    Kiek padarei vaflių su faršu sumuštinių? Nes man 200g kažkaip mažoka

    • paskelbė Lukas data 2013/01/25

      Faršo gali būti ir daugiau, pagal poreikį. :)

Rašyti Komentarą