Troškinti vištienos skrandukai su svogūnais

2013-02-17
Troškinti vištienos skrandukai su svogūnais
  • Pasiruošimas : 20min
  • Gaminimo laikas : 50min
  • Pagaminamas per : 1:10 h

Tai vienas iš įdomesnių ir skanesnių patiekalų kurios teko gaminti. Skrandukai gavosi minkšti ir skanūs, o jei mėgstate aštrumą drąsiai galite dėti čili, tuomet bus dar skanesni. Garnyrui puikiai (gal net ir idealiai) dera ryžiai su kariu. Pabandykite ir įsitikinsite, kad nemelavau.

Reikės:

  • 900g skrandukų
  • 3 svogūnai
  • 5 skiltelės česnako (kuo didesnės tuo geriau)
  • 1 kubelis vištienos sultinio
  • 2 v.š. sojos padažo
  • alyvuogių aliejaus
  • Pipirų
  • Druskos

Gaminimo procesas

Žingsnis 1

Skrandukus nuploviau ir viriau pasūdytame vandenyje 20minucių.

Žingsnis 2

Skrandukams išvirus juos nusunkiau ir padėjau į šalį kiek atvėsti. Tuo tarpu susmulkinau svogūnus. Skrandukams atvėsus juos susmulkinau iki norimo dydžio.

Žingsnis 3

Ištirpdžiau sultinio kubelį vandens stiklinėje.

Žingsnis 4

Keptuvėje kepiau svogūnus iki kol jie įgaus auksį atspalvį, tada sudėjau smulkintus skrandukus, supyliau sultinį, užpyliau vandens tiek , kad apsemtų mėsą. Uždengiau ir troškinau 20 min.

Žingsnis 5

Praėjus 20 min. sudėjau smulkintą česnaką, sojos padažą, druską ir pipirus, uždengiau ir dar 10 min patroškinau.

Žingsnis 6

baigus virti pabarsčiau žalūmynais.

Skanaus!

Nario vertinimas

(3.1 / 5)

3.1 5 14
Įvertink receptą

14 žmonės įvertino receptą

Panašūs receptai:
  • Vištienos kepsnys su citrinos padažu

    Vištienos kepsnys su citrinos padažu

  • Prancūziškas troškinys

    Prancūziškas troškinys

  • Azijietiškas aštrus kiaulienos troškinys

    Azijietiškas aštrus kiaulienos troškinys

  • Venecijos pica

    Venecijos pica

  • DSC_9369

    Vištienos šašlykas obuolių sulčių padaže

Recepto komentarai

  1. paskelbė eik tu sau data 2014/12/04

    vištienos skrandukus reiktu virti 1,5 val…. ir po to dar visokio troškinimo su sultinio dapylimu dar 90 minučių. Vištų skrandukus 3 valandas reikia gaminti. Panašiai kaip jautienos kumpį… kalakutą…o čia … Nu jau čia tai super receptas…

Rašyti Komentarą