Trinta burokėlių ir moliūgo sriuba
2013-02-08- Pasiruošimas : 15min
- Gaminimo laikas : 25min
- Pagaminamas per : 40min
Nemėgstu sriubų kuriuose nėra mėsos, tačiau ši sriuba mano skonio receptoriams visai patiko. Ji greitai ir paprastai pagaminama, tad siūlau paragauti ir jums.
Reikės:
- 500g tarkuotų burokėlių
- 300g smulkiai pjaustyto moliūgo
- 200g smulkiai kapotų svogūnų
- 1 vidutinio dydžio pomidoras (susmulkintas)
- 1 smulkinta bulvė
- Druskos
- Pipirų
- 2 kubeliai vištienos sultinio
- 3 puodeliai vandens
- Grietinės
- Šviežių petražolių
Gaminimo procesas
Žingsnis 1
Į puodą supyliau vandenį, sudėjau burokėlius, moliūgą, svogūnus, pomidorą ir bulves. Tada pastačiau virti, kuomet užvirė įdėjau sultinio kubelius ir viriau apie 20 min.
Žingsnis 2
Sriubai išvirus su blenderiu sutriniau į vientisą masę, įdėjau druskos ir pipirų ir išmaišiau.
Žingsnis 3
Patiekiant į lėkštę įpyliau sriubos, įdėjau šaukštą grietinės ir apibarsčiau smulkintomis petražolėmis.
Skanaus!
Nario vertinimas
(5 / 5)
2 žmonės įvertino receptą