Kebabas

2013-02-04
Kebabas
  • Pasiruošimas : 10min
  • Gaminimo laikas : 10min
  • Pagaminamas per : 30min

Tesiu kebabo lavaše receptų serija. Šį kartą aprašau pačio kebabo receptą. Šį kebabą galima valgyti kaip patinka: galima dėti į bandelę, galima vynioti į lavašą, arba galima valgyti vieną kaip salotas apliejus padažu.

Reikės:

  • 3 vnt. vištienos krūtinėlės filė
  • Druskos
  • Paprikos
  • Vištienos prieskonių
  • Kopūsto
  • Pomydoro
  • Agurko
  • Jalapeno (pasirinktinai)
  • Pipirų
  • Padažo

Gaminimo procesas

Žingsnis 1

Vištieną supjausčiau į vidutinio dydžio gabaliukus ir sudėjau į įkaitusią keptuvę. Kepant su mentele pagnaibiau vištieną, kad ji būtų smulkesnė. Prieš baigiant kepti įdėjau druskos, pipirų ir vištienos prieskonių.

Žingsnis 2

Yrą keli variantai: arba viską sumaišyti ir padaryti kaip salotas ir tik tada dėti į bandelę ar sukti į lavašą, arba viską dėti atskirai kaip aš ir pasirinkau.

Žingsnis 3

Pasiėmiau lavašą ir į vidurį dėjau šiek tiek susmulkinto kopūsto, griežinėliais pjaustyto pomidoro ir agurko, šiaudeliais pjaustytos paprikos, vištieną, jalapeno ir galiausiai apliejau viską padažu (reikia nepersistengti su kiekiu, antraip nepavyks susukti). Tada užlenkiau galą ir kraštus. Suvyniojau į foliją ir dėjau į orkaitę kuri jau buvo įkaitusi iki 180°C ir pašildžiau apie 10-15 minučių

Skanaus!

Nario vertinimas

(4.1 / 5)

4.1 5 8
Įvertink receptą

8 žmonės įvertino receptą

Panašūs receptai:
  • Vištienos kepsnys su citrinos padažu

    Vištienos kepsnys su citrinos padažu

  • Venecijos pica

    Venecijos pica

  • DSC_9369

    Vištienos šašlykas obuolių sulčių padaže

  • Troškinti vištienos skrandukai su svogūnais

    Troškinti vištienos skrandukai su svogūnais

  • Čedario sūrio, vištienos ir spagečių apkepas

    Čedario sūrio, vištienos ir spagečių apkepas

Recepto komentarai

Rašyti Komentarą