Loader

Recipes from Ingredient: pomidorai

Salotos su vištiena

Salotos su vištiena

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.6 / 5)

Dažnai vakarienei gaminamės salotas, tai neatsiejama mūsų meniu dalis. Šį kartą norėjome sotesnių, tai nusprendėme įdėti ir keptos vištienos. Nuostabaus skonio salotos, kurias galėčiau valgyti kasdien!

Daugiau
Prancūziškas troškinys

Prancūziškas troškinys

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Ar jis tikrai Prancūziškas, nežinau ir nemeluosiu Jums. Šį receptą radau prieš gerus metus, viename iš moterims skirtų žurnalų. Suviliojo skonių gama ir pagaminimo lengvumas. Puikiai garnyrui tinka Romano siūlomos trintos bulvės su česnaku. Recepte nurodyto kiekio užtenka dviejų žmonių vakarienei.

Daugiau

Lazanija

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.7 / 5)

Kažkada lazanija man atrodė labai sudėtingas patiekalas, bet prieš kokį pusmetį pabandžiau ir įsitikinau, kad tai labai lengvai pagaminama, tik reikia išsirnkti tinkamą receptą. Tąkart pravarčiau daug receptų, bet užkliuvo tik vienas – Džeimso Oliverio lazanija. Tai buvo mano pirmoji kepta lazanija ir galiu teigti, kad pati skaniausia, kokią tik ...

Daugiau

Trinta burokėlių ir moliūgo sriuba

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Nemėgstu sriubų kuriuose nėra mėsos, tačiau ši sriuba mano skonio receptoriams visai patiko.  Ji greitai ir paprastai pagaminama, tad siūlau paragauti ir jums. Skanaus!

Daugiau

Kebabas

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.1 / 5)

Tesiu kebabo lavaše receptų serija. Šį kartą aprašau pačio kebabo receptą. Šį kebabą galima valgyti kaip patinka: galima dėti į bandelę, galima vynioti į lavašą, arba galima valgyti vieną kaip salotas apliejus padažu. Skanaus!

Daugiau

Itališkas pomidorų padažas

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Šis padažas puikiai tinka miltiniams patiekalams tokiems kaip makaronai ar picos. Taip pat norėdami padažui suteikti pikantiškumo dėkite paprikos. O jei įdėsite čili manau puikiai tiktu prie grilyje keptos mėsos. Skanaus!

Daugiau
Mėsainis

Mėsainis

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.8 / 5)

Kartais mėgstu pavalgyti mėsainius, tačiau valgydamas greito maisto restoranuose visuomet prisimenu įvairiausius pasakojimus apie mėsainių gaminimo procesą. Ar tos istorijos yra teisybė nežinau, tačiau tai neteikia malonumo, o ir mėsainio norisi. Tad geriausias būdas, visa to išvengti ir ramiai sau valgyti, yra pasigaminti mėsainius patiems namuose. Be abejonės tai nebus ...

Daugiau
Aštri čili sriuba

Aštri čili sriuba

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (3.3 / 5)

Ne paslaptis, kad mėgstu aštrų maistą. Aš jį valgau nuo pat mažumės, net organizmas pratęs prie aštrumo. Deja, negaliu mėgautis aštriu maistu nuolat, mat žmona negali dažnai valgyti aštraus maisto. Tačiau kas kažkiek laiko pasilepinam ir išsiverdam aštrią čili sriubą. Tiesa pasakius šis receptas yra ne mano, o mano žmonos,  ...

Daugiau
Kininių kopūstų salotos su tunu

Kininių kopūstų salotos su tunu

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Mano žmona nemėgsta jūros gėrybių, todėl ilgai reikėjo ją įkalbinėti, kad bent kažką galėčiau pagaminti iš žuvies. Priėjom kompromisą, kad tai bus tuno salotos. Tačiau salotos turėjo būti tokios kurios neskleidžia žuvies kvapo. Laimei man pasisekė, praleidus valandą laiko internete radau kažką tokio, tad ilgai nelaukęs kibau į darbą. Tiesa ...

Daugiau

Labai karštas sumuštinis

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (3.3 / 5)

Žodis sumuštinis, kurį mes naudojame šiandien, gimė Londone. Anglų didikas Džonas Montagu, ketvirtasis Sandwich’o (Sandwic) grafas, buvo aistringas lošėjas. 1762-ųjų naktį didikas buvo stipriai įsitraukęs į eilinį lošimą, tačiau nenorėjo nutraukti žaidimo tam, kad galėtų užkąsti- jau kurį laiką buvo alkanas. Kaip byloja legenda, jis nurodė padavėjui atnešti kepsnį mėsos ...

Daugiau