Mėsos vyniotinis
2012-10-10Average Member Rating
(5 / 5)
3 People rated this recipe
Panašūs Receptai
Čia buvo pagrindinis patiekalas gimtadienio proga. Man visai patiko, dariau ekspromtu, tai įvertinkit.
Reikės:
- Sprandinės – 3kg
- Š. r. šoninės
- Pievagrybių – 400g
- Svogūnų – 2 vnt.
- Morkų – 2 vnt.
- Čiobrelių
- Česnako skiltelių apie 8 vnt.
- Druskos, pipirų
Gaminimo procesas
Step 1
Išilgai, kad galėtumėme po to suvynioti. Išmušame mėsą, pabarstome druskos ir pipirų, ir įtriname česnaką, čiobrelius. Padedame į šaldytuvą per naktį.
Step 2
Supjaustome pievagrybius, svogūnus ir morkas. Apkepame viską ant keptuves. Ant mėsos sudedame supjaustytą šoninę, ir pievagrybius, suvyniojame.
Step 3
Įdedame į indą, ant viršaus folija, ir šauname į orkaitę ant 1,5 val. 200 laipsnių, po to nuimame foliją ir dar pusvalandį, kad apskrustų.
Skanaus.