Loader

Mėsos vyniotinis

2012-10-10
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Prancūziškas troškinys

    Prancūziškas troškinys

  • Azijietiškas aštrus kiaulienos troškinys

    Azijietiškas aštrus kiaulienos troškinys

  • Troškinti vištienos skrandukai su svogūnais

  • Ryžių ir daržovių troskinukas kitaip

  • „Baltas“ plovas

Čia buvo pagrindinis patiekalas gimtadienio proga. Man visai patiko, dariau ekspromtu, tai įvertinkit.

Reikės:

  • Sprandinės – 3kg
  • Š. r. šoninės
  • Pievagrybių – 400g
  • Svogūnų – 2 vnt.
  • Morkų – 2 vnt.
  • Čiobrelių
  • Česnako skiltelių apie 8 vnt.
  • Druskos, pipirų

Gaminimo procesas

Step 1

Išilgai, kad galėtumėme po to suvynioti. Išmušame mėsą, pabarstome druskos ir pipirų, ir įtriname česnaką, čiobrelius. Padedame į šaldytuvą per naktį.

Step 2

Supjaustome pievagrybius, svogūnus ir morkas. Apkepame viską ant keptuves. Ant mėsos sudedame supjaustytą šoninę, ir pievagrybius, suvyniojame.

Step 3

Įdedame į indą, ant viršaus folija, ir šauname į orkaitę ant 1,5 val. 200 laipsnių, po to nuimame foliją ir dar pusvalandį, kad apskrustų.

Skanaus.

Parašykite komentarą