Loader

Pica su dešra ir šonine

2013-04-05
  • Prep Time: 10m
  • Cook Time: 20m
  • Ready In: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.3 / 5)

4.3 5 6
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

6 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Prancūziškas troškinys

    Prancūziškas troškinys

  • Azijietiškas aštrus kiaulienos troškinys

    Azijietiškas aštrus kiaulienos troškinys

  • Venecijos pica

  • Pica su grybais

  • Vafliai

Karts nuo karto namie pasigaminu picas kurios skonio atžvilgiu skirtumo nuo restoranuose pateikiamu neturi. Žinoma nesakau, kad neitumėte į restoranus gi ten einame ne tik pavalgyti, bet ir linksmai praleisti laiką. Tačiau kuomet žinote kaip tokią pasigaminti namuose, ja galite mėgautis kur kas dažniau ir be didesnių išlaidų. Todėl pateiksiu seriją receptų pagal kurias galėsite pasigaminti picas namuose.

Reikės:

  • Plonapadės picos tešlos
  • Pomidorų padažo
  • Sūrio
  • Parūkytos dešros
  • Rūkytos šoninės
  • Žaliosios paprikos
  • Jalapeno (pasirinkrtinai)
  • Picų prieskonių
  • Druskos

Gaminimo procesas

Step 1

Pirmiausiai įjungiau orkaitę, kadangi ji turi būti kuo karštesnė.

Step 2

Iškočiavau tešlą plonai ir iki norimo dydžio (paprastai darau per visą kepimo skardą).

Step 3

Skardą padengiau kepimo popieriumi ir ant jos uždėjau iškočiuotą tešlą (padą). Tešlos kraštus užlanksčiau, kad niekas iš jos neišbėgtu ir atrodytu gražiau.

Step 4

Tada padą ištepiau pomidorų padažu ir ant jo uždėjau tarkuoto sūrio. Ant sūrio išdėliojau plonai pjaustytos dešros ir šoninės. Sudėjau jalapeno ir šiaudeliais pjaustytą papriką. Paprika gali būti nebūtinai žalia, šia spalvą pasirinkau dėl spalvingumo, taip pagyvindamas patiekalo išvaizdą.

Step 5

Galu gale picą apibarsčiau prieskoniais bei druska, supjausčiau ir pašoviau į orkaitę. Tai darau kuomet orkaitė jau būna įkaitusi bent iki 220°C. Maždaug po 5-7 minučių, kai sūris ima kunkuliuoti, traukiu picą lauk ir patiekiu.

Skanaus!

Parašykite komentarą