Naminis česnakinis padažas
2012-10-10- Prep Time: 5m
- Cook Time: 5m
- Ready In: 10m
Average Member Rating
(3.4 / 5)
9 People rated this recipe
Panašūs Receptai
Šį skanų ir itin paprastą padažo receptą pasufleravo mano bičiulis Lukas. Tad nieko nelaukęs pristatau jums naminį česnakinį padažą.
Reikės:
- grietinės;
- česnako;
- šviežių krapų;
- grūstų pipirų;
- druskos.
Gaminimo procesas
Step 1
Grietinę pasirinkau liesesnę (12%), kad padažas būtų kiek skystesnis. Į ją įtraiškiau česnako. Tada sudėjau smulkintus šviežius krapus (jie turi geresnį kvapą ir skonį, kurio džiovinti krapai netenka). Įbėriau druskos, grūstų pipirų ir viską gerai išmaišiau. Kaip turbūt pastebėjote, nerašiau kiekio- kaskart jis skirtingas. Galiu pasakyti tik tiek, jog krapų tikrai nepagailiu. Tad visuomet ragaukite ir patys nuspręskite, kada skonis taps malonus Jūsų gomuriui :)
Comment (1)
Parašykite komentarą
Tik prisijungę vartotojai gali komentuoti.
Tekstą parašė Jurgita on 2014/09/26
Super.Kaip tik tokio padaziuko man ir reikia prie naminiu koldunu.:)Aciu