Loader

Itališkas pomidorų padažas

2013-01-28
  • Prep Time: 15m
  • Cook Time: 10m
  • Ready In: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Vištienos kepsnys su citrinos padažu

    Vištienos kepsnys su citrinos padažu

  • Aštrus saldžiarūgštis padažas

  • Česnakinis padažas su agurkais

  • Pievagrybių Padažas su gražgarstėmis

  • Padažas koldūnams

Šis padažas puikiai tinka miltiniams patiekalams tokiems kaip makaronai ar picos. Taip pat norėdami padažui suteikti pikantiškumo dėkite paprikos. O jei įdėsite čili manau puikiai tiktu prie grilyje keptos mėsos.

Reikės:

  • 2 v.š. alyvuogių aliejaus
  • 2 skiltelės česnako
  • 400g pomidorų
  • 3 v.š. pomidorų padažo
  • 1/2 a.š. itališkų žolelių mišinio
  • 1/2 a.š. cukraus
  • 1/4 a.š. druskos
  • žiubsnelis juodųjų pipirų

Gaminimo procesas

Step 1

Įkaitinau keptuvę virš vidutinės stiprumo ugnies, įpyliau alyvuogių aliejaus ir pakepinau smulkintą česnaką. Kepiau atidžiai, kad česnakas nesudegtu, antraip tektu kartoti iš naujo.

Step 2

Kuomet česnakas pakepė, sudėjau nuplikytus nuluptus ir mažais kubeliais supjaustytus pomidorus ir pomidorų padažą.

Step 3

Sudėjau prieskonius, druską, cukrų ir pipirus. Maišydamas šaukštu kiek patryniau pomidorų gabalėlius, kad būtų kiek skystesnė masė. Ir taip viriau apie 5 min. kol pradėjo tirštėti.

Skanaus!

Parašykite komentarą