Loader

Trinta (greitai paruošiama) pomidorų sriuba

2012-10-10
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.8 / 5)

4.8 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Trinta burokėlių ir moliūgo sriuba

  • Tiršta kreminė grybų sriuba

  • Aštri čili sriuba

    Aštri čili sriuba

  • Trinta cukinijų sriuba

  • Frikadelių sriuba

    Frikadelių sriuba

Sveiki! Papasakosiu receptą, kuris, manau, yra labai paprastas, lengvai paruošiamas, o rezultatas- labai gardus. Gaminant pertrintas sriubas smagiausia tai, kad nereikia stengtis gražiai ir lygiai pjaustyti daržovių. :)

Reikės:

  • Saliero stiebo
  • Svogūno
  • Česnako
  • Pomidorų savo sultyse
  • Marinuotos paprikos
  • Pipirų, druskos
  • Šviežių baziliko lapų
  • Trupučio aliejaus
  • Grietinės (grietinėlės)
  • Forminės duonos

Gaminimo procesas

Step 1

Sukapojame svogūną, salierą, česnaką, baziliko lapus.

Step 2

Metame juos į įkaitintą puodą su šiek tiek aliejaus (pakepame).

Step 3

Tada pilame pomidorus savo sultyse (troškiname).

Step 4

Dedame marinuotą papriką (dar troškiname).

Step 5

Pilame grietinę arba grietinėlę

Step 6

Galiausiai viską rankiniu arba mechaniniu būdu sutriname.

Step 7

Beriame prieskonius (pipirus, druską)

Step 8

Gaminame skrebučius. Jei neturite tosterio, tiks ir sumuštinių keptuvė- rezultatas tas pats. Forminės duonos riekes dedame į sumuštinių keptuvę, palaikome kelias minutes. Iškepus pjaustome kvadratėliais, dedame į lėkštę.

Step 9

Papuošimui galite pasitelkti fantaziją :) Aš naudojau porą baziliko lapelių, bei paprastą maišelį, į kurį dėjau porą šaukštų grietinės, nukirpau jo kampą ir išspaudžiau širdelę sriubos lėkštėje.

Sriuba baigta. Gardaus kąsnio Jums :)

Parašykite komentarą