Mėsos vyniotinis

2012-10-10
Mėsos vyniotinis
  • Pasiruošimas : 0min
  • Gaminimo laikas : 0min
  • Pagaminamas per : 0min

Čia buvo pagrindinis patiekalas gimtadienio proga. Man visai patiko, dariau ekspromtu, tai įvertinkit.

Reikės:

  • Sprandinės – 3kg
  • Š. r. šoninės
  • Pievagrybių – 400g
  • Svogūnų – 2 vnt.
  • Morkų – 2 vnt.
  • Čiobrelių
  • Česnako skiltelių apie 8 vnt.
  • Druskos, pipirų

Gaminimo procesas

Žingsnis 1

Išilgai, kad galėtumėme po to suvynioti. Išmušame mėsą, pabarstome druskos ir pipirų, ir įtriname česnaką, čiobrelius. Padedame į šaldytuvą per naktį.

Žingsnis 2

Supjaustome pievagrybius, svogūnus ir morkas. Apkepame viską ant keptuves. Ant mėsos sudedame supjaustytą šoninę, ir pievagrybius, suvyniojame.

Žingsnis 3

Įdedame į indą, ant viršaus folija, ir šauname į orkaitę ant 1,5 val. 200 laipsnių, po to nuimame foliją ir dar pusvalandį, kad apskrustų.

Skanaus.

Nario vertinimas

(5 / 5)

5 5 3
Įvertink receptą

3 žmonės įvertino receptą

Panašūs receptai:
  • Prancūziškas troškinys

    Prancūziškas troškinys

  • Azijietiškas aštrus kiaulienos troškinys

    Azijietiškas aštrus kiaulienos troškinys

  • Troškinti vištienos skrandukai su svogūnais

    Troškinti vištienos skrandukai su svogūnais

  • Ryžių ir daržovių troskinukas kitaip

    Ryžių ir daržovių troskinukas kitaip

  • “Baltas” plovas

    „Baltas“ plovas

Recepto komentarai

Rašyti Komentarą

You must be logged in to post a comment.