Grietinės – majonezo padažas

2012-11-20
Majonezo - grietinės padažas
  • Pasiruošimas : 5min
  • Gaminimo laikas : 10min
  • Pagaminamas per : 15min

Nors esu alergiška kiaušiniams bei majonezui (na juk pastarasis iš jų ir daromas…), kaip užkandis be padažo? Aišku, reikėjo staigiai sugalvoti, ką panaudoti, tai šis taip pat skanumynas atsirado netikėtai. Majonezą dievinu, bet kai atsinaujino alergija, jo vengiu. Bet kaip žinia, juk uždraustas vaisius skaniausias…

Reikės:

  • 3 v.š. giretinės;
  • 2 v.š. majonezo;
  • Skiltelė šesnako;
  • Žiūpsnis krapų;
  • 1 a. š. garstyčių;
  • Druska pagal skonį.

Gaminimo procesas

Žingsnis 1

Į dubenį sudėkite grietinę bei majonezą, garstyčias sutraiškykite šecnaką, itin smulkiai supjaustykite krapus, įdėk prieskonius ir viską kruopščiai išmaišykite. Ragaukite ir jei trūksta įdėkite druskos ar kitų ingredientų, reguliuokitės pagal savo skonį.

Šis padažas idealiai tinka prie sūrio lazdelių. Gero vakaro!

Nario vertinimas

(3.4 / 5)

3.4 5 8
Įvertink receptą

8 žmonės įvertino receptą

Panašūs receptai:
  • Vištienos kepsnys su citrinos padažu

    Vištienos kepsnys su citrinos padažu

  • Aštrus saldžiarūgštis padažas

    Aštrus saldžiarūgštis padažas

  • Česnakinis padažas su agurkais

    Česnakinis padažas su agurkais

  • Itališkas pomidorų padažas

    Itališkas pomidorų padažas

  • grybų padažas

    Pievagrybių Padažas su gražgarstėmis

Recepto komentarai

Rašyti Komentarą