Loader

Recipes from Ingredient: svogūnų laiškai

Kiaušiniai įdaryti majonezu bei svogūnais

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.3 / 5)

Skanus, greit paruošiamas užkandis. Papuoš tiek šventinį, tiek kasdienį stalą. „Genialumas slypi paprastume” kaip byloja išmintis.  :) Šio užkandžio įdarą galima pagardinti kumpiu arba sūriu. Skanaus!

Daugiau

Gardus Vištienos Troškinys

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Įdomus dalykas, kad troškinys, kaip patiekalas, gaminamas jau nuo neatmenamų laikų. Kai kuriose kultūrose jis naudojamas tiesiog kaip garnyras, o kitose jau spėjo tapti ir nacionaliniu patiekalu. Troškinys patenka ir į mano mėgstamiausių patiekalų sąrašą. Todėl ir pasidalinsiu gardžiu receptuku… Jei bijote, kad vištiena neiškepė, tiesiog drąsiai gnybkite gabaliuką ir ...

Daugiau

Paslaptingas, ypatingas , Žalias padažas

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4 / 5)

Padažas, kaip aš šventai tikiu, yra viena iš svarbiausių sudedamųjų dalių, lemianti patiekalo galutinį skonį. Šis padažas universalus: tinka tiek mėsos, tiek vegetariškiems daržovių patiekalams, o labiausiai- prie vištienos. :) Štai padažas ir baigtas, skanaus.

Daugiau