Loader

Karštas naminis šokoladas

2012-12-06
  • Prep Time: 1m
  • Cook Time: 3m
  • Ready In: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.2 / 5)

4.2 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Tetos Virgos pyragėliai

    Tetos Virgos pyragėliai

  • Sausainiai "Smėlio juostos"

    Sausainiai „Smėlio juostos”

  • Maskarponės pyragas

    Maskarponės pyragas

  • Sausainių pagrindas

    Sausainių pagrindas

  • Tortas su maskarpone ir braškėmis

    Tortas su maskarpone ir braškėmis

Kadangi atėjo jau žiemą ir už lango jau spaudžia šaltukas tai pas mano šeimyną jau vyrauja Kalėdinės nuotaikos. Vieną vakarą bežiūrint filmą „Vienas namuose” užsimaniau šokolado, kadangi jau buvo vėlus vakaras į parduotuvę nebebuvo prasmės važiuoti, tad nusprendžiau pasigaminti jį pats.

Reikės:

  • 4 a.š. kakavos
  • 1 a.š. tirpios kavos
  • Romo esencijos
  • 3 v.š. grietinės
  • 1 v.š. sviesto
  • Cukraus pagal skonį

Gaminimo procesas

Step 1

Viską sudėjau į nedidelį dubenį ir uždėjus ant mažos ugnies maišiau tol kol sviestas ištirpo ir pasidarė vientisa masė. Romo esencijos dėjau tik lašelį, o cukraus įdėjau apie 3 v.š.

Iš šio kiekio man išėjo dvi porcijos, būtinai valgyti kol karštas ir galima pagardinti kepintais riešutais. Skanaus!

Parašykite komentarą