Recipes from Ingredient: ryžiai
Ryžiai su kariu
Kuomet gaminau vištienos skrandukų troškinį, man prie jo reikėjo garnyro. Sumasčiau naudoti ryžius, mat senai bebuvau juos valgęs, bet paprastai virti jau buvo atsibodę ir nuobodūs, norėjosi kažko naujo. Tad nusprendžiau paieškoti internete kaip galima kitaip juos pasigaminti. Ir štai įdomus rezultatas. Ryžiai buvo geltoni, kitokio skonio ir su šiokiu ...
DaugiauKrabų mišrainė su ikrais
Atsikėlus ryte, prisiminiau staiga , gardus receptas toks yra… :D Skanaus ;)
DaugiauFrikadelių sriuba
Ši sriuba man primena vaikystę, mat ji buvo mano pati mėgstamiausia. Todėl nuolat prašydavau mamos, kad ją padarytu. Ir visai neseniai prisiminiau, kad vaikystėje tokią valgydavau (nes buvau tai pamiršęs), tad nusprendžiau pats pasigaminti. Sriuba labai skani ir lengva. Skanaus!
DaugiauSvogūninė mišrainė
Sveiki,štai ir dar vienas receptas iš serijos: greitai. O dėl skonio- spręskite jūs mielieji. Ši mišrainė nuo senų laikų puošė mūsų šeimos stalą įvairiausiomis progomis. Turiu įspėti, šis receptas skirtas mėgstantiems svogūną, nes jo čia turi būti ir bus daug. :) Skanaus ;)
DaugiauRyžių ir daržovių troskinukas kitaip
Kai noriu pagaminti ką nors skanaus, bet greitai, gaminu orkaitėje. Šįkart sumasčiau pagaminti savo firminę užkepėlę su ryžiais ir daržovėmis. Šįkart gaminau kitaip, gavosi kaip plovas, tik su grietinėle. Tai vat, nusprendžiau pasidalinti savo idėja ir su jumis. Skanumėlis:)
Daugiau„Baltas“ plovas
Ryžiai mano manymų yra vienas iš lengviausių produktų ir ypač tinkantis vakarienei, o žuvis taip pat gan lengvas maistas. Dėl to norėčiau pasiūlyti pasigaminti “Baltąjį plovą”, taip jį pavadinau dėl spalvos ir skonio. Jį pasigaminti truksite tiek laiko, kiek turi virti ryžiai, labai patogu norint greitos vakarienės ar tingint leisti ...
DaugiauFaršu įdaryta cukinija – greituoju būdu
Štai pasidalinsiu uošvytės receptu, kurį skiriu skubantiems, bet niekur nespėjantiems. Juk gyvenimas per trumpas, kad švaistytumėm jį vėjais. Šis receptas sutaupys Jums laiko, kurį galėsite skirti savo mėgstamiems užsiėmimams. Prieš valgant nuo cukinijos šaukštu nuimkite tą kietą, neįkandamą žievę. :) Štai tik tiek. skanaus!
DaugiauGardus Vištienos Troškinys
Įdomus dalykas, kad troškinys, kaip patiekalas, gaminamas jau nuo neatmenamų laikų. Kai kuriose kultūrose jis naudojamas tiesiog kaip garnyras, o kitose jau spėjo tapti ir nacionaliniu patiekalu. Troškinys patenka ir į mano mėgstamiausių patiekalų sąrašą. Todėl ir pasidalinsiu gardžiu receptuku… Jei bijote, kad vištiena neiškepė, tiesiog drąsiai gnybkite gabaliuką ir ...
DaugiauĮdarytas Vištienos Kepsniukas
Sveiki, prieš keletą dienų sukau galvą, ką pasigaminus vakarienei… Turbūt visi žinote, jog vakare patartina nevalgyti, arba pasirinkti kažką lengvo ir neriebaus, nedidelę porciją. :) Bemąstant ir jau visai susisukus galvai, toptelėjo minčių krūva: vištiena, įdaras, padažas ir ryžiai. Paėmiau tą krūvą ir sulipdžiau į visumą. Tikiuosi Jums patiks. :) ...
Daugiau