Loader

Countor pro knives peilių rinkinys

Autorius : | Komentavimas išjungtas įraše Countor pro knives peilių rinkinys | On : 2012/10/08 | Kategorija : Virtuvė

Gerą dieną gerbiamieji!
Šiandien noriu su jumis pasidalinti savo džiugesiu ir apmaudu, aptarsiu naujausią pirkinį – peilių rinkinį. Prieš kelias savaites iš vieno internetinio puslapio (kur kasdien vis kita akcija, bet reklamos nedarysiu..) su MB susigundėme užsisakyti 10 dalių peilių rinkinį „Countor pro knives“, kainavo su siuntimu 60 litų. Ilgai laukėm ir pagaliau atėjo ta diena.

Abu nekantravom išbandyti, nes peiliai Austriški, gero plieno, lenktomis rankenomis, kurios pritaikytos tiek dešiniarankiams, tiek kairiarankiams (nors mums tai ir nėra aktualu), plius rankenų spalva juodai raudona, kas mane papirko :) Visgi svajoju vieną dieną įsirengti raudonos spalvos virtuvę, bet tai dar tolimoj ateity… Na žodžiu, grįžtant prie peilių, rankenos tikrai patogios, patys peiliai yra lengvi, patogiausi patys mažiausi, kaip tik mano rankai pritaikyti. Bet… Bet yra ir tam tikri niuansai, kurie mane nuvylė, tai visų pirma aštrumas, jo tikrai trūksta ir pjaunant reikia visgi nemažai jėgos. Pjauna kaip su pjūklu, nors ašmenys ant kitų peilių lygūs, tas kiek irgi nepatiko. Rankenos yra iš plastmasės (kas ir suteikia peiliams lengvumo), tai tik nuteikia jų galimiems sulūžimams, kas kažkiek gąsdina, nes nesinori pjaunant kažką kietesnio sulaužyti peilio rankeną. Dėklo jiems nebuvo, jau pirkdami tai žinojome, bet kas nustebino, kad jie tvirtinasi prie magnetinės pailgos lentutės, nors magnetas tikrai stiprus, bet pasitikėjimo nekelia, tikrai nekabinčiau ant sienos, nes skiriasi peilių ilgis ir keli peiliai pastoviai nukrenta, dar krisdami kažką sužalos.
Na ką, jei reikėtų įvertinti juos dešimtbalėje sistemoje atsižvelgiant į kainą ir kokybę, suteikčiau 8 balus, nes tie pinigai nebuvo dideli, o ir peiliai tos tikrosios sumos neverti. Nesigailime juos įsigiję, bet norintiems aukštos kokybės, ašmenų slydimo kaip sviestu ir visų kitų gerų, nepriekaištingų pojūčių, rekomenduočiau sumokėti kiek daugiau ir įsigyti kad ir mažesnio kiekio, bet kokybiškesnį rinkinį. Ne veltui sakoma, skūpas moka du kartus.. :) [adrotate group=”2″]
O čia ir nuotraukėlė, kaip atrodo rinkinys su magnetine lentute.