Loader

Sausainių pagrindas

2013-05-19
  • Prep Time: 5m
  • Cook Time: 15m
  • Ready In: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.6 / 5)

4.6 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Tetos Virgos pyragėliai

    Tetos Virgos pyragėliai

  • Sausainiai "Smėlio juostos"

    Sausainiai „Smėlio juostos”

  • Maskarponės pyragas

    Maskarponės pyragas

  • Tortas su maskarpone ir braškėmis

    Tortas su maskarpone ir braškėmis

  • Tiramisu

Kadangi dažnokai jį naudoju, tai sumąsčiau Jums pateikti jį. Iš visų bandytų receptų, šis mano mėgstamiausias. Jis puikiai tinka prie sūrio pyragų, tartaletėms ir kitiems desertams.

Reikės:

  • 1,5 pakelio sausainiai gaidelis;
  • 100g. kepinių margarino;
  • 4 v.š. cukraus.

Gaminimo procesas

Step 1

Sausainius susmulkinti iki trupinių, geriausiai tai gaunasi su mėsmale. Tada sudėti cukrų. Sviestą ištirpdyti garų vonelėj ar mokrobangų krosnelėje ir supilti ant trupinių. Viską sumaišyti, kad gautųsi tešla (gausis trupiniai, bet ilgiau saujoj minkant pasidaro tešla). Tada formoj lipdom pagrindą su aukštesniais kraštais. Dėti į 180 laipsnių orkaitę ir kepti apie 10 - 15 minučių. Būtinai atvėsinti iki kambario temperatūros.

Comment (1)

  1. Tekstą parašė Gintarė on 2013/12/05

    O kepinių margarino skonis nesijaučia? Masė ne kieta?

     

Parašykite komentarą